| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? u Društvo forumu; plavuše... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? plavuše definitivno
__________________ Bože, daj mi mirnoću da podnosim stvari koje ne mogu promijeniti; daj mi hrabrost da mijenjam stvari koje mogu promijeniti; daj mi mudrost da razlikujem jedno od drugog. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? plavuse? imaju jako osjetljivu malu... brinete s ionako umjetne? ili si mislio na prirodne smeckaste? crnke imaju bolju...jer je u istoj nijansi.. ali daleko to nema veze s vezom. isto pitanje kao koja ima najlijepsi nos? velike usnice su ono sto moze bit maloi lijepo. ili da ih uopce nema... a velike hm kako se uzme no good |
| | |
| | #76 (permalink) |
| charolastra | Re: Plavuše, crnke, brinete.. koja ima najljepšu? ne smiješ
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.