PA ako ti se podriguje - podrigni. Ako ti je bed zbog stare, podrigni tako da staviš salvetu na usta ili krpu. Ili odi u drugu prostoriju.
Ili jednostavno prdni pa ako ti kaže da šta to radiš, reci - Kae, kad mi ne daš da podrigujem.![]()
Raspravljate o temi Podrignuti poslje ručka ili ne u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Podrignuti poslje ručka ili ne pitanje je sad? U nekim kulturama je to obavezno dok moja stara odma popizdi ako ...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
PA ako ti se podriguje - podrigni. Ako ti je bed zbog stare, podrigni tako da staviš salvetu na usta ili krpu. Ili odi u drugu prostoriju.
Ili jednostavno prdni pa ako ti kaže da šta to radiš, reci - Kae, kad mi ne daš da podrigujem.![]()
kad sam doma i kad nemam goste, prdim i podrugujem bez imalo beda.. zar bi se u vlastitom domu trebala suzdrzavati od nekih osnovnih potreba??![]()
jebeš ručak ako njegov vonj nemoš još jednom ositit posli dok podriguješ....
All women are good - good for nothing, or good for something.
Ja bih rado podrignuo, ali nema me tko nositi poslije ručka i tapšati po leđima.![]()
Potpisi su za budale.
ovisno o prilici i mjestu.
ako si doma ili kod nekoga gdje te boli kita... ok...
ako si u SC-u i podrignes koliko si dug i sirok onda ces dobiti saku.
joj, jos mi je zao kaj me cura sprijecila, ali ozbiljno...
jedemo u SC-u u savskoj i neki tip za nasim stolom se tako podrignuo da ga je valjda cuo onaj drugi dio. meni pao mrak na oci, i prvo sam se pokusao smiriti, ali sto sam vise razmisljao to sam ga vise htio ici tuci zbog nevjerojatne nekulture, nepostenja, bezobrazluka,... kako sam ja vise kipio, tako me je cura sve vise smirivala... naravno, nisam ga maznuo, ali to mi je takva zal danas da vam ne mogu opisati...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Znam kako ti je imao sam i ja takvih pacijenata koji su trebali dobiti ali nisu
Podrigivanje je preporučljivo ako si doma.
Je ali ne kod mene doma!
zaboga da!!