| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Podvodni Ribolov u Društvo forumu; Iskustva, dojmovi, savjeti... pisite sve sto ima veze s temom. Ja se bavim amaterski i uzivam u tome neopisiva relaksacija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Podvodni Ribolov Iskustva, dojmovi, savjeti... pisite sve sto ima veze s temom. Ja se bavim amaterski i uzivam u tome neopisiva relaksacija i uzitak,a opet znas donit veceru doma ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Podvodni Ribolov Ja sam se prije bavio time, sada sam jednostavno pre kratko na moru pa mi se ne da posebno teglit odijelo, peraje, masku i pušku. Ali kada sam bio u formi pa sam mogao fino roniti (jerbo sam 13 godina trenirao plivanje pa mi ronjnje na dah nije strano), znao sam nekoliko sati u komadu okinut seansu podvodonog (krivo)lova. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podvodni Ribolov hehe, ja sad u zadnje vrime manje ronim radi faxa, al se sican kad sna zna po 4-5 nekad i vise sati provest u moru i to bez odjela samo radi uzitka sad sam napokon nabavio svu operemu, al nazalost premalo vrimena mogu odvojit za ronjenje ovo lito cu pokusat sto vise
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podvodni Ribolov E jeste frajeri. Zaroniš opremljen i naoružan do zuba, pa pucaš na nenaoružane ribe.. Ja zaronim sa fotoaparatom i samo gledam ribe pa vidim da su dovoljno u strahu iako nemam pušku A imate vi dozvolu za podvodni ribolov ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podvodni Ribolov jel ti ja licim na kriminalca... ne nemam i smatram to istinski najglupljim zakonom jer svi podvodni ribolovci(ok 95% onih normalnih) love ribe koje su odrasli primjerci i vec su se razmnozavali, za razliku od kocarica koje dobijaju drzavni poticaj da bi izlovljavale tone ribe bez ikakve kontrole i uzistavale citavo dno... iskreno to je nesto najgluplje sto je u ovoj drzavi za dozvolu godisnju moras izdvojit 1500kn, a more je toliko istrebljeno od koca da je to neopisivo ne znam koliko cesto ronis i imas priliku to viditi + za uloviti ribu puskom triba imat iskustva i nadmudrit ribu a za pokupiti sve od gauna do tune mrezom potegacom?
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podvodni Ribolov Citat:
![]() Nisam stručnjak za ribe pa ne znam šta je to gauna. Za tunu znam ![]() Nikad se nisam nadmudrivao sa ribama ![]() Opusti se sahabatabata. Nemoj se sekirat. Nije zdravo za srce. Ja se samo šalim
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podvodni Ribolov hehe ma ne zivciram se ja samo kazem kako mi je taj citav zakon neshvatljiv... gaun je sitna plava riba, poanta je bila da kovca unistava sve od dna sto znaci alge sitne i malde ribe i skoljke rakovi i ostale organizme dok podvodni ribolovci love odrasle primjerke koji su se vec razmnozavali i u velikom broju postuju lovostaj dok koce to ne mogu ni to regulirat
| | |
![]() |
| Tagovi: podvodni, ribolov |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.