Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Podvodni Ribolov u Društvo forumu; Iskustva, dojmovi, savjeti... pisite sve sto ima veze s temom. Ja se bavim amaterski i uzivam u tome neopisiva relaksacija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-08, 08:02   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,561
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto
Podvodni Ribolov

Iskustva, dojmovi, savjeti... pisite sve sto ima veze s temom.

Ja se bavim amaterski i uzivam u tome neopisiva relaksacija i uzitak,a opet znas donit veceru doma
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 17:29   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 321
Vidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho
Re: Podvodni Ribolov

Ja sam se prije bavio time, sada sam jednostavno pre kratko na moru pa mi se ne da posebno teglit odijelo, peraje, masku i pušku. Ali kada sam bio u formi pa sam mogao fino roniti (jerbo sam 13 godina trenirao plivanje pa mi ronjnje na dah nije strano), znao sam nekoliko sati u komadu okinut seansu podvodonog (krivo)lova.
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 18:27   #3 (permalink)
prof. Foruma

Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

hehe, ja sad u zadnje vrime manje ronim radi faxa, al se sican kad sna zna po 4-5 nekad i vise sati provest u moru i to bez odjela samo radi uzitka sad sam napokon nabavio svu operemu, al nazalost premalo vrimena mogu odvojit za ronjenje ovo lito cu pokusat sto vise
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 18:31   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,097
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

je je i ja sam jedno vrime ronia...
pa san pocea cut neke glasove i te spike.

nakon toga mi se vise nije ronilo

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:23   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

E jeste frajeri. Zaroniš opremljen i naoružan do zuba, pa pucaš na nenaoružane ribe..

Ja zaronim sa fotoaparatom i samo gledam ribe pa vidim da su dovoljno u strahu iako nemam pušku

A imate vi dozvolu za podvodni ribolov
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:27   #6 (permalink)
prof. Foruma

jel ti ja licim na kriminalca... ne nemam i smatram to istinski najglupljim zakonom jer svi podvodni ribolovci(ok 95% onih normalnih) love ribe koje su odrasli primjerci i vec su se razmnozavali, za razliku od kocarica koje dobijaju drzavni poticaj da bi izlovljavale tone ribe bez ikakve kontrole i uzistavale citavo dno... iskreno to je nesto najgluplje sto je u ovoj drzavi za dozvolu godisnju moras izdvojit 1500kn, a more je toliko istrebljeno od koca da je to neopisivo ne znam koliko cesto ronis i imas priliku to viditi + za uloviti ribu puskom triba imat iskustva i nadmudrit ribu a za pokupiti sve od gauna do tune mrezom potegacom?
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:39   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
jel ti ja licim na kriminalca... triba imat iskustva i nadmudrit ribu a za pokupiti sve od gauna do tune mrezom potegacom?
Pa.. kad pogledam tvoj avatar, to mi izgleda ko kriminalac koji je predugo bio u pećnici

Nisam stručnjak za ribe pa ne znam šta je to gauna. Za tunu znam
Nikad se nisam nadmudrivao sa ribama

Opusti se sahabatabata. Nemoj se sekirat. Nije zdravo za srce. Ja se samo šalim
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:42   #8 (permalink)
prof. Foruma

hehe ma ne zivciram se ja samo kazem kako mi je taj citav zakon neshvatljiv...
gaun je sitna plava riba, poanta je bila da kovca unistava sve od dna sto znaci alge sitne i malde ribe i skoljke rakovi i ostale organizme dok podvodni ribolovci love odrasle primjerke koji su se vec razmnozavali i u velikom broju postuju lovostaj dok koce to ne mogu ni to regulirat
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: podvodni, ribolov

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103