posljednju ATI Radeon grafičku karticu (ako već voli kompjutere)
sad zaozbiljno, koliko si spremna potrošit?
Raspravljate o temi pomoc za poklon u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; za mjesec dana mi je prva godisnjica i nemam pojma kaj da kupim decku i trebam vas savjet. htjela bi ...
posljednju ATI Radeon grafičku karticu (ako već voli kompjutere)
sad zaozbiljno, koliko si spremna potrošit?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ja svom uvjek kupim nesto od kirusrskog celika. ima tako lijepih stvari.. a nisu skupe...
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
muski su tako komplicirani za kupovat poklone
hmm, kupi mu neki gađet, recimo kao grijac za kavu koji se grije preko usb-a![]()
mama jednog curetka
Čokolade!
Kupi mu paketić svojih omiljenih kondoma, lijepo ih zamotaj i stavi onu malu karticu/čestitku uz njih i tamo napiši Potroši me večeras...to se naravno odnosi i na kondome i na tebe
To je i korisno a i nebi trebalo skupljati prašinu (bar u mojem slučaju nebi)
A ako baš želiš možeš mu još kupiti podlošku za miš sa silikonskim naslonom za zglob kad već jako voli kompjutere![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Nešto malo ali vrijedno i korisno, ove ideje od Joksa mi se čine baš oke![]()
I am the passenger
and I ride and I ride
I ride through the citys backside
I see the stars come out of the sky
cime se tvoj decko bavi? jel ima nekakav hobi? ako si s njim vec godinu dana onda valjda znas sto bi htio imati i sto mu treba![]()
ma kupi mu neku parfemčinu i nek bude sretan...
mi muški ionako nismo navikli primat poklone..
..Napišem, pa izbrišem.
Ponekad razmišljam kao Bog...
Stvorim, pa ubijem..