Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? u Društvo forumu; Ne volim ga jest ali kad me natjeraju na kiseli kupus...poslije nekako puno vremena sam provodim u prostorijama gdje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-08, 17:17   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Dvorska Luda

Datum registracije: 06-01-08
Poruka: 80
Dvorska Luda se izdvaja iz mase
Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad?

Ne volim ga jest ali kad me natjeraju na kiseli kupus...poslije nekako puno vremena sam provodim u prostorijama gdje je inace vise ljudi...
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 16:43   #12 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

KOJA TEMA!!!!

Zašto ovo nisam ranije otkrio???

Majstore, trenutak nadzemaljske inspiracije koji te potaknuo da otvoriš ovaj topic zaslužuje rep+

Dakle, najopakiji uzročnici crijevnih vjetrova su, redom:

1. banane i mineralna voda - nevjerovatno nešto, majke mi...neponovljiva kombinacija olfarktivnog i auditivnog šoka za sva osjetila... boja sa zidova se ljušti, pločice otpadaju, stakla pucaju a hlače progorijevaju... apsolutni broj jedan

2. fažol (grah) - da, taj vječni evergreen (točnije: eversmell) crijevne flore i faune... učinkovit u svim kombinacijama, ali meni osobno najizdašniji ako je skuhan sa orzom (ječmom); prdac posjeduje sve već opjevane osobine - uporan, neizbježan i oštar smrad, te reski zvuk motorne pile na izdisaju...

3. lešo meso sa šalšom... čudnovato, ali provjereno učinkovito. Djeluje muklorazarajuće... ne čuješ ga, ali grize za oči. I to opako.

4. sendvič od kukuruznog kruha sa nekom malo ljućom salamom (preporučam tzv. "izletničku") i kečapom - ovaj prdac ima jednu zanimljivu teksturu na samom izlazu, a odlikuje se i natprosječnom težinom i trajanjem smrada... i par minuta nakon napuštanja kontaminirane prostorije, i dalje možete pogoditi što ste jeli.. NAPOMENA: svakako izbjegavati ovu kombinaciju ako imate proljev, jer ovaj prdac ima nezgodan običaj da za sobom "potegne" i malo konkretnije supstancije (HINT: skidmarks!!!!)

5. dvopek (ili suhi kruh) i gazirano piće nakon pijane noći - ovaj prdac sam po sebi i nije osobito upečatljiv, ali pošto se često javlja u kombinaciji sa silovitim povraćanjem, zaslužuje svoje mjesto na ovoj listi. smrad je kratkotrajan, ali zvučni efekti su upečatljivi

Eto, to bi bilo to.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 19:41   #13 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

hahha damfisk svaka čast na ovom tekstu

Samo si još zaboravio rio mare tunu sa grahom jaooo to je isto upečatljivo

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 20:43   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 22
Poruka: 217
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

damfisk majstore fala na repu i svaka cast na ovako detaljnoj analizi! To je ono sta se trazi!

Nego vratimo se plinu. Upravo me citanje ovih slatkih redaka vratilo u nedavnu proslost i podsjetilo na jedan omiljeni sezonski prdac: Ljuta kajgana s vrganjima i lukom! Smrad je fascinantan. Malo je hrane koja uzrokuje stvaranje prdcheve atmosfere u prostoriju u kojoj se boravi tek nekih pola sata. Darovi jeseni, jesenski vrganji su definitivno na mojem crijevnom tronu!

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 20:46   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,865
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

jebote sta si ti cijeli zivot posvetio proucavanju od koje hrane bolje prdez smrdi?

ja pojma nemam,znam samo da se od cole ne prdi
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:20   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Subakhu Pogledaj Poruke
damfisk majstore fala na repu i svaka cast na ovako detaljnoj analizi! To je ono sta se trazi!

Nego vratimo se plinu. Upravo me citanje ovih slatkih redaka vratilo u nedavnu proslost i podsjetilo na jedan omiljeni sezonski prdac: Ljuta kajgana s vrganjima i lukom! Smrad je fascinantan. Malo je hrane koja uzrokuje stvaranje prdcheve atmosfere u prostoriju u kojoj se boravi tek nekih pola sata. Darovi jeseni, jesenski vrganji su definitivno na mojem crijevnom tronu!

ti si obuzet problematikom otrkrivanja istinskih razloga dobrih prdaca

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:23   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 68
Dalby se izdvaja iz mase

Jel netko probao neke kombinacije? Recimo grah s ljutim feferonama (da induciraju proljev, pa da bolje smrdi) i još k tome dodao par tvrdo kuhanih jaja i malo kukuruznog kruha i na kraju zaliti to mineralnom???

Ovako, jedna zanimljiva kombinacija koju ja i moje kolege iz benda (malo sviramo po svadbama) zovemo svatovski prdac. Dakle, počneš ujutro kod mladoženje sa narescima. To su razne čajne i zimske salame, nerijetko i podriguše, sirevi, kuhana jaja, krastavci i ostale hladne delicije. Sve to se zalije gemištom/bambusom/pivom (sok je za pičkice), a kao aperitiv je poslužio Jagermaister ili sličan liker. Nakon toga se ide k mladenki. Tamo obično (pošto smo kod njenog dragog očistili par pladnjeva) se ne jede, nego se samo dodaje tekućine u želudac. Iz iskustva znam da je bambus (ili čisto crno vino) najpogodnije za ovaj prdac radi specifičnog taloga koji izaziva vrlo masno (tako masno da mi kažemo da možeš raditi tintu iz njega) govno tamnozelene boje koje daje određeni buke finalnom produktu.
Nakon toga slijedi vjenčanje na kojem mi ni u ludilu ne prisustvujemo (jednom je bilo dosta, na vlastitom!!!) nego odlazimo puniti želuce tekućinom od koje sve bolje sviramo što je više pijemo (prsti sami idu). Po dolasku u salu ili restoran slijedi ručak. To je uvijek juha, pa kuhano meso sa umakom od hrena, pa kroketi sa zagrebačkim odreskom, neki kotleti na saftu i na kraju - janjetina s lukom! Ručak se obilno zalijeva tekućinom od koje se bolje svira (u daljnjem tekstu: TOKSBS). Nakon toga slijedi malo svirke da pokažemo što znamo i da potaknemo ljude da plešu i znoje se, pa misle da smo mi žedni pa nam donose TOKSBS u relativno obilnom količinama. Nakon nekog vremena slijedi večera sastojeća se od gulaša od divljači s tjesteninom i najčešće hladna prasetina nakon toga. Obilno se konzumira TOKSBS. Slijedi svirka = znojenje = TOKSBS u većim količinama. Oko 2 ujutro slijedi druga večera. Meni - francuska salata, kuhana jaja i kuhana šunka i kobasice. TOKSBS. Kroz cijeli dan opcija su razni kolači.
Pažljivi čitatelj će primijetiti da se nigdje u tekstu ne spominje pražnjenje crijeva (po domaće - sranje). Dakle, svi navedeni sastojci se miješaju u želucu i crijevima tijekom skoro pa 24 sata. Po dolasku kući slijedi pokušaj (više-manje uspješan) pražnjenja crijeva i poticanja peristaltike (sranje) i brisanje stražnjice (po domaće - guzice, pakšua...) skoro cijelom rolom WC papira (sjetite se one masnoće koju daje crno vino s početka teksta) jer đubre se ne da lako obrisati! I sad dok smo potaknuli peristaltiku i spremamo se na zasluženi počinak pored svoje drage žene, SVATOVSKI PRDAC je spreman za svoju premijeru, tj. izlazak iz auspuha i to na rate koje se očituju kao prdeži. Proizvodnja takvog stakleničkog plina traje i po 48 sati nakon svadbe jer su od silne količine TOKSBS i sve te hrane crijeva vrhom puna pa treba određeno vrijeme da se to sve isprazni. Eto, nadam se da je ovaj tekst bio istovremeno i zabavan, a nadasve i poučan.
Dalby je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:23   #18 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,770
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ako te to toliko zanima, ja mogu samo reći- dođi pa se uvjeri
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:32   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 22
Poruka: 217
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

Dalby kad se budem zenio zovem te da mi sviras!! Kakva tortura za crijeva, to treba podnest. Hardcore covjece, hardcore!

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 21:38   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 68
Dalby se izdvaja iz mase

Može stari! Ujutro, nakon svatova dok buš pijan, časti te cijeli bend jednim svatovskim, haha!
Dalby je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113