Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? u Društvo forumu; koja tema ne mogu vjerovat...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-08, 00:15   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto
Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad?

koja tema ne mogu vjerovat
Star 08-01-08, 14:43   #22 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dalby Pogledaj Poruke
Jel netko probao neke kombinacije? Recimo grah s ljutim feferonama (da induciraju proljev, pa da bolje smrdi) i još k tome dodao par tvrdo kuhanih jaja i malo kukuruznog kruha i na kraju zaliti to mineralnom???

Ovako, jedna zanimljiva kombinacija koju ja i moje kolege iz benda (malo sviramo po svadbama) zovemo svatovski prdac. Dakle, počneš ujutro kod mladoženje sa narescima. To su razne čajne i zimske salame, nerijetko i podriguše, sirevi, kuhana jaja, krastavci i ostale hladne delicije. Sve to se zalije gemištom/bambusom/pivom (sok je za pičkice), a kao aperitiv je poslužio Jagermaister ili sličan liker. Nakon toga se ide k mladenki. Tamo obično (pošto smo kod njenog dragog očistili par pladnjeva) se ne jede, nego se samo dodaje tekućine u želudac. Iz iskustva znam da je bambus (ili čisto crno vino) najpogodnije za ovaj prdac radi specifičnog taloga koji izaziva vrlo masno (tako masno da mi kažemo da možeš raditi tintu iz njega) govno tamnozelene boje koje daje određeni buke finalnom produktu.
Nakon toga slijedi vjenčanje na kojem mi ni u ludilu ne prisustvujemo (jednom je bilo dosta, na vlastitom!!!) nego odlazimo puniti želuce tekućinom od koje sve bolje sviramo što je više pijemo (prsti sami idu). Po dolasku u salu ili restoran slijedi ručak. To je uvijek juha, pa kuhano meso sa umakom od hrena, pa kroketi sa zagrebačkim odreskom, neki kotleti na saftu i na kraju - janjetina s lukom! Ručak se obilno zalijeva tekućinom od koje se bolje svira (u daljnjem tekstu: TOKSBS). Nakon toga slijedi malo svirke da pokažemo što znamo i da potaknemo ljude da plešu i znoje se, pa misle da smo mi žedni pa nam donose TOKSBS u relativno obilnom količinama. Nakon nekog vremena slijedi večera sastojeća se od gulaša od divljači s tjesteninom i najčešće hladna prasetina nakon toga. Obilno se konzumira TOKSBS. Slijedi svirka = znojenje = TOKSBS u većim količinama. Oko 2 ujutro slijedi druga večera. Meni - francuska salata, kuhana jaja i kuhana šunka i kobasice. TOKSBS. Kroz cijeli dan opcija su razni kolači.
Pažljivi čitatelj će primijetiti da se nigdje u tekstu ne spominje pražnjenje crijeva (po domaće - sranje). Dakle, svi navedeni sastojci se miješaju u želucu i crijevima tijekom skoro pa 24 sata. Po dolasku kući slijedi pokušaj (više-manje uspješan) pražnjenja crijeva i poticanja peristaltike (sranje) i brisanje stražnjice (po domaće - guzice, pakšua...) skoro cijelom rolom WC papira (sjetite se one masnoće koju daje crno vino s početka teksta) jer đubre se ne da lako obrisati! I sad dok smo potaknuli peristaltiku i spremamo se na zasluženi počinak pored svoje drage žene, SVATOVSKI PRDAC je spreman za svoju premijeru, tj. izlazak iz auspuha i to na rate koje se očituju kao prdeži. Proizvodnja takvog stakleničkog plina traje i po 48 sati nakon svadbe jer su od silne količine TOKSBS i sve te hrane crijeva vrhom puna pa treba određeno vrijeme da se to sve isprazni. Eto, nadam se da je ovaj tekst bio istovremeno i zabavan, a nadasve i poučan.

Kralju., Care. Majstore. Svaka ti dala...

Tvoj književni izričaj valja svrstati u sam vrh smradne literature...

Esej o smradu dostojan Pulitzera.

Svaka čast.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 17:17   #23 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

dobro se prdi od krvi i vlastitih usta,popijes malo krvi,potom pojedes feferone i popijes pol litre rakije,onda odes u trgovinu i kupis maslac,najedes se maslaca i cokoladnih bombona i kad drapnes ostanes bez daha
Cudomix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 11:05   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 21
Poruka: 199
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

Krvi? Cije krvi? Svinjske?? Krvavice??

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:05   #25 (permalink)
Banned

Cudomix

Moze i svinjske,ali je finija je tvoja vlastita ako me razumijes....
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:49   #26 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma nitko tebe ne razumije, sinko...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 16:14   #27 (permalink)
Banned

Cudomix

bitno je da razumijem sam sebe,a ja znam kakav je prdac od krvi,a ti takav mozes samo pozeljeti...
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 16:18   #28 (permalink)
women loving misogynist

A to je uistinu stvar koja se samo poželjeti može...

Majke ti mile...

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 16:28   #29 (permalink)
Banned

Cudomix

cini se cudno,ali prdac je pravi smrdac za pozeljeti,dave se i stakori iz kanalizacije,vjeruj,to moras iskusat
Cudomix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 16:31   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Cudomix Pogledaj Poruke
bitno je da razumijem sam sebe,a ja znam kakav je prdac od krvi,a ti takav mozes samo pozeljeti...
daj odi slušat metal
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108