| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? u Društvo forumu; zalim,ne slusam muziku...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| charolastra | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? onda odi prditi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? Jos se ne mogu nacudit svatovskom. Kakva cjelodnevna priprema! To je ko da uzimas pol kilometarni zalet za stajaznam skok u dalj. Strasno... ![]()
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? --Koji glupi topik!
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #38 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? Istina. Žene ne prde. One se plinova riješe verbalnim putem. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #39 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? pa da. ![]() znaš onaj vic. Zašto žene prde puno manje od muškaraca? Zato jer ne mogu dovoljno dugo šutjet da se stvori pritisak. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prdac: Koja hrana?--Koji smrad? Dal vam smeta kad neko okine dok jedete...moj buraz neki dan okino dok sam jao pajuljice...ja reko FUJ MAJMUNE!!! Onda sam mu se odlučio osvetit i za doručkom drugi dan okinem i lik ne trza ![]() Možda sam pustio bezmirisnog ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.