| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) u Društvo forumu; Bok decki, zanima me koji je razlog zasto ste prekinuli vezu? Nesto vas je iritiralo ili jednostavno ona nije ta? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-06
Poruka: 6
![]() | Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Bok decki, zanima me koji je razlog zasto ste prekinuli vezu? ![]() Nesto vas je iritiralo ili jednostavno ona nije ta? Slusam razloge i da vidim sto je to sto vas nakon nekog vremena ohladi od cure. Thnx |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Prekinuo sam vezu zato jer sam u tom trenutku bio totalni kreten (mada ni sada nisam baš uznapredovao ) Nakon kojih mjesec, dva sam shvatio da me u stvari boli briga za dotičnu damu i da sam nešto što mi se tada činilo jako teško i uznemirujuće uopće nije bilo zapravo tako....![]() drugim riječima da sam ostao u vezi ili se ženio, ne daj bože, proveo bi ostatak života u poprilično jadnom stanju.... ![]() edit: čudno je to, kad si s nekim duže vremena i totalno se navikneš, a nakon kojeg miseca skužiš da zapravo si potratio par godina života.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) najprije je bila sramežljiva i pred menom, a onda i prema drugima u mojoj okolini. Smijuljenje, crvenjenje, pokrivanje kapom... jednostavno nije ni bilo kemije i bok, nebi ja ni nazvao to vezom ona je bila zagrijana za mene ali nije išlo i to je shvatila. Zadnji Uredio Markan : 18-01-08 u 21:02. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) jer me je prevarila
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) ........je mislila da sam kreten koji će biti njena budala..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) jednom jer nisam bio zaljubljen u nju...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 18-01-08 u 23:35. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

) Nakon kojih mjesec, dva sam shvatio da me u stvari boli briga za dotičnu damu i da sam nešto što mi se tada činilo jako teško i uznemirujuće uopće nije bilo zapravo tako....