| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tinna Jeste li to sto vas je smetalo kod cure njoj ikad rekli ili natuknuli? da, prilično ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Ova tema mi je čisti smijeh i tipično muški odgovori... Prvo strah nad svim strahovima... Citat:
![]() Pa onda neizbježno kurčenje ![]() pa istina... ![]() Uvijek isti princip. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Pa svak je drugačije doživio to neko svoje sranje... ![]() ako misliš da ne govorimo istinu reci to jasno i glasno... ![]() uostalom nije me strah ženidbe, već mi se to s nikojom djevojkom do sada nije radilo....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Vidi fakat, nisam ni vidjela, taj strah od ženidbe je veći od moga straha kuhanja ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Đizs.... očito ću svaki post morat ponavljat jedno te isto...nije me strah ženidbe, već ne želim oženit djevojku, curu, ženu... samo da nešto oženim, a onda se patit u svakodnevnici s nekim do koga mi nije stalo...to ubija ljude u pojam... A znam poprilično takvih ljudi.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Dobro je Kresola, kužimo te potpuno. Od svih koji si naletio ni jedna nije bila barem kandidatkinja? Ako nije, a imaš 30 godina onda možda nije problem u ženama nego... znaš ![]() Šalim se ja, polako nigdje ti se ne žuri i sve u svoje vrijeme. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Citat:
![]() a bilo ih je sa tom pričom o ženidbi...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) s bivšom prekinuo jer sam (smo) se ohladio(li)... kad više nemaš potrebu je zagrliti, uhvatiti za ruku onda je najbolje to prekinuti jer nastaviti znači mučiti oboje, a može doći i do većih problema (recimo prevara s moje ili njene strane, svejedno) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekinuo sam sa curom jer.... (razlog) Teica, ne misle svi kao ti, da bi do nekog broja godina trebali bit oženjeni. Ja sam prekinuo jer se nisam htio svađati. Opet bi isto tako napravio, bez obzira na to koliko imao godina. Nije mi do sekiranja ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.

očito ću svaki post morat ponavljat jedno te isto...