Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; dobro sad, to se tako kaže......

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-07, 20:02   #101 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Prezime...

dobro sad, to se tako kaže...
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 20:05   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Huuuhh laknulo mi, al si me "zapalila"!!!!!!!!!!!!
master je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 20:15   #103 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ne nadam se, ja to kategorički...
kužiš, on 3 minute, ja 9 mjeseci+ te 3 min....+ imam stvarno super prezime

nek je sretan što će dobit i to s crticom

ahhahhahaha...

Drž se onda

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:13   #104 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-12-06
Godina: 23
Poruka: 25
woodstock se izdvaja iz mase

ma brate ne dam joj iz principa...zajebajem se, ne dam i gotovo, dosad sam sa dotijednom curom s kojom sam bia priča o tome i nijedna nije s tim imala problema...e pa sad da naleti tako neka nebi je ženia i problem riješen...
woodstock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:28   #105 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nebi se ni ja udala za nekog tko oko toga stvara problem... Ako ce mi oko te gluposti stvarat probleme kakav ce tek bit oko bitnih stvari u zivotu. Ako me voli bit ce sretan sta sam rekla DA ,crtica mu nece nista znacit. Stekla sam dojam da su neki ovdje toliko zadrti oko svog prezimena da samo sta ne tetoviraju zenskoj svoje prezime na celu... Mozete joj jos stavit bar-kod i napisat prodano!
Moje prezime je moje, i ostat ce moje do kraja zivota! Stvar je principa-ako neki ne znaju i zenske imaju principe!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-07, 23:33   #106 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Upravo tako! Slažem se!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 00:06   #107 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-04-07
Poruka: 13
rock_angel se izdvaja iz mase

uvijek mi je bilo prirodno uzeti njegovo prezime nakon udaje, ali sada se ne bih odrekla svog prezimena.
previše mi znači i previše sam toga postigla sa svojim prezimenom, da bi sada uzela tuđe. njega nikad ne bi nagovarala da ga mjenja

sto je moje, moje je!

"Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein
rock_angel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 07:47   #108 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Nebi se ni ja udala za nekog tko oko toga stvara problem... Ako ce mi oko te gluposti stvarat probleme kakav ce tek bit oko bitnih stvari u zivotu. Ako me voli bit ce sretan sta sam rekla DA ,crtica mu nece nista znacit. Stekla sam dojam da su neki ovdje toliko zadrti oko svog prezimena da samo sta ne tetoviraju zenskoj svoje prezime na celu... Mozete joj jos stavit bar-kod i napisat prodano!
Moje prezime je moje, i ostat ce moje do kraja zivota! Stvar je principa-ako neki ne znaju i zenske imaju principe!

Ako neki ne razmišljaju kao ti ne znači da su zadrti...možda si ti nekome sa svojim razmišljanjem zadrta
Ovo sa bar kodom ti je dobra ideja

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 18:16   #109 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Slažem se sa tobom, ali držim do toga, da kad moja žena nebi tila uzet moje prezime, ima bi osjećaj da me ne cijeni!!!
A i običaj je da se uzme muževo prezime.
Ako je moglo tako prije sto god. zašto sad ne?
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 18:25   #110 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Sahasa: Mozda i jesam, ali nisam ja ta koja od drugog trazi da promijeni prezime u moje. I nisam rekla da su zadrti, nego da mi ostavljaju takav dojam. Postavljanje ultimatuma ili ce prominit prezime ili nista od braka je u najmanju ruku glupo ako nekoga volis, valjda bi ta crtica na NJENOM ne na TVOM prezimenu trebala bit najmanji problem. Tesko mi je shvatit kako netko moze toliko cijenit svoje prezime, a toliko omalovazavat tude, pa se pitam dobivali se kakva titula uz prezime ovih koji misle da je njihovo prezime od tako velike vaznosti, da zene ne moze ostavit svoje uz crticu? Mozda grofica od woodstocka?

macic Vidis ja drzim da se mene ne cijeni ako mi se neda da ostavim i svoje prezime. Zar je recimo tvoje prezime toliko vaznije od moga? A prije su se spaljivale i vijestice , a i prije 100 godina su zene bile samo kucanice, pa bi sad opet trebale bit, jer ako je moglo onda zasto nebi sad? To sto je bilo prije 100 godina mene ne zanima.

Zadnji Uredio eva : 11-04-07 u 18:32.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prezime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114