| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; dobro sad, to se tako kaže...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Purger | Re: Prezime... Citat:
ahhahhahaha... Drž se onda ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-06 Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Re: Prezime... ma brate ne dam joj iz principa...zajebajem se, ne dam i gotovo, dosad sam sa dotijednom curom s kojom sam bia priča o tome i nijedna nije s tim imala problema...e pa sad da naleti tako neka nebi je ženia i problem riješen... ![]() |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Nebi se ni ja udala za nekog tko oko toga stvara problem... Ako ce mi oko te gluposti stvarat probleme kakav ce tek bit oko bitnih stvari u zivotu. Ako me voli bit ce sretan sta sam rekla DA ,crtica mu nece nista znacit. Stekla sam dojam da su neki ovdje toliko zadrti oko svog prezimena da samo sta ne tetoviraju zenskoj svoje prezime na celu... Mozete joj jos stavit bar-kod i napisat prodano! Moje prezime je moje, i ostat ce moje do kraja zivota! Stvar je principa-ako neki ne znaju i zenske imaju principe!
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Re: Prezime... uvijek mi je bilo prirodno uzeti njegovo prezime nakon udaje, ali sada se ne bih odrekla svog prezimena. previše mi znači i previše sam toga postigla sa svojim prezimenom, da bi sada uzela tuđe. njega nikad ne bi nagovarala da ga mjenja sto je moje, moje je!
__________________ Little girl with big ideas "Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren." - Albert Einstein |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Purger | Re: Prezime... Citat:
Ako neki ne razmišljaju kao ti ne znači da su zadrti...možda si ti nekome sa svojim razmišljanjem zadrta ![]() Ovo sa bar kodom ti je dobra ideja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Prezime... Citat:
A i običaj je da se uzme muževo prezime. Ako je moglo tako prije sto god. zašto sad ne? | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Sahasa: Mozda i jesam, ali nisam ja ta koja od drugog trazi da promijeni prezime u moje. I nisam rekla da su zadrti, nego da mi ostavljaju takav dojam. Postavljanje ultimatuma ili ce prominit prezime ili nista od braka je u najmanju ruku glupo ako nekoga volis, valjda bi ta crtica na NJENOM ne na TVOM prezimenu trebala bit najmanji problem. Tesko mi je shvatit kako netko moze toliko cijenit svoje prezime, a toliko omalovazavat tude, pa se pitam dobivali se kakva titula uz prezime ovih koji misle da je njihovo prezime od tako velike vaznosti, da zene ne moze ostavit svoje uz crticu? Mozda grofica od woodstocka? ![]() macic Vidis ja drzim da se mene ne cijeni ako mi se neda da ostavim i svoje prezime. Zar je recimo tvoje prezime toliko vaznije od moga? A prije su se spaljivale i vijestice , a i prije 100 godina su zene bile samo kucanice, pa bi sad opet trebale bit, jer ako je moglo onda zasto nebi sad? To sto je bilo prije 100 godina mene ne zanima. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. Zadnji Uredio eva : 11-04-07 u 18:32. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prezime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:50.

ne nadam se, ja to kategorički...

Postavljanje ultimatuma ili ce prominit prezime ili nista od braka je u najmanju ruku glupo ako nekoga volis, valjda bi ta crtica na NJENOM ne na TVOM prezimenu trebala bit najmanji problem. Tesko mi je shvatit kako netko moze toliko cijenit svoje prezime, a toliko omalovazavat tude, pa se pitam dobivali se kakva titula uz prezime ovih koji misle da je njihovo prezime od tako velike vaznosti, da zene ne moze ostavit svoje uz crticu?