| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: JeLeNa uzimam njegovo jer moje je očajno,pa da ga još ostavim???? nema šanse Meni se isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Citat:
Meni se isto više sviđa njegovo! No dobro, meni je svako ljepše od mog prezimena...
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #42 (permalink) | ||
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Citat:
Citat:
![]() Ali svejedno kako se piše...bitno da ljudi imaju 2 prezimena ![]() Zadnji Uredio eowyn : 28-08-06 u 07:39. | ||
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Veteran | Re: Prezime... Citat:
Niti nakon ovolikog broja postova nisam skužio kako quotat dva različita posta u jednoj poruci ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Prezime... Maslowu sam bila rekla Spojila sam njegove poruke...a di si ti rafalno postao? Nisam skužila Što se tiče citiranja, nije problem....citiraš jednu poruku i kopiraš...citiraš drugu, tu pasteaš citat prve poruke i imaš 2 citirane poruke Ako nisi skužio (nisam sigurna da sam dovoljno jasno objasnila ), javi na pm pa ću ti objasniti ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Veteran | Re: Prezime... Ma na prošloj stranici sam prvo citirao sahasu666 pa odmah nakon toga tebe. Jedna za drugom poruke su bile pa sam zato mislio da se odnosi na mene Hvala na uputama, skužio sam , neće biti potrebno dodatno objašnjenje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Veteran | Re: Prezime... Na te koje si spojila sam i mislio ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Prezime... Citat:
?!???Ja bih mješala,ostavila bi svoje ali bih uzela i njegovo!
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prezime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

Nisam skužila
Bolje da se ja vratim u krevet