| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; svoje nedam tuže poštujem.... mada, šta fali mom prezimenu?? hiljade i milioni su se prije nas ženili te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Tradicije su tu da se mijenjaju, prije su zene bile iskljucivo kucanice, pa vise nisu. Ako tude postujes onda moras svatit da i zene imaju pravo na ego i da zenama njihovo prezime znaci koliko i tebi tvoje...
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Prezime... Citat:
![]()
__________________ Tiesto4Life Trance4Life | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-12-06 Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Re: Prezime... ma ili će uzet moje ili ništa. ako misli ostavljat svoje e pa onda brate ništa od vjenčanja. recite da sam zatucan, staromodan i glup ali tako je... A dite pogotovo ne bi moglo imat dva prezimena. Ili moje ili ništa pa sad kako je volja. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime... Zatucan si, staromodan i glup. Uz to još i primitivan. I na kraju, očito se nikad nisi zaljubio.. jer da jesi, onda ti pizdarije kakve si nadrobio ne bi padale na pamet. Eto. Jebi ga, sam si to tražio ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Prezime... da se nadovežem ako žena već uzme dvojno prezime, onda bi djeca trebala imat samo očevo, ne bi trebala imat dva
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 44
![]() | Re: Prezime... Ima nekoliko stvari u kojima sam nekako tradicionalniji tip... prezime je jedna od njih. Uzet ću njegovo, zašto ne? To mi je nekako normalno. Dva su predugačka i nepraktična, a da imamo različito je bezveze. A može i on moje, zašto ne? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: prezime |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

ma nedam da je njeno prezime pored mog