Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Prezime... u Društvo forumu; svoje nedam tuže poštujem.... mada, šta fali mom prezimenu?? hiljade i milioni su se prije nas ženili te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-07, 15:11   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4
Re: Prezime...

svoje nedam tuže poštujem.... mada, šta fali mom prezimenu?? hiljade i milioni su se prije nas ženili te je žena uzimala muževo prezime... zakaj nebi nastavili tradiciju??
mirZ4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 18:20   #52 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

hehe....ja sva sreća neću trebati razmišljati o tim glupostima
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 18:44   #53 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,334
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: mirZ4 Pogledaj Poruke
svoje nedam tuže poštujem.... mada, šta fali mom prezimenu?? hiljade i milioni su se prije nas ženili te je žena uzimala muževo prezime... zakaj nebi nastavili tradiciju??
Tradicije su tu da se mijenjaju, prije su zene bile iskljucivo kucanice, pa vise nisu. Ako tude postujes onda moras svatit da i zene imaju pravo na ego i da zenama njihovo prezime znaci koliko i tebi tvoje...
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 19:05   #54 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

to mi je to svejedno, jedino što dva prezimena znaju bit duga pa ono...

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 21:37   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 236
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Evo ovako...

Koliko vam je bitno da žena pri udaji za vas uzme vaše prezime,biste li imali šta protiv da uz vaše ostavi i svoje djevojačko prezime ? I kako bi reagirali kad bi vam žena predložila da vi uzmete njezino prezime ?

Tema je otvorena za M i Ž...staro,mlado...oženjene,udane i solo...

Zanima me vaše mišljenje...

Ja osobno sam otvoren za sve opcije iako me žena nije takvo što tražila.Razgovarali jesmo o tome...ali danas nosi moje prezime
Nedam svoje prezime, ostaje.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 18:36   #56 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

Citat:
Pravi autor: MadMike Pogledaj Poruke
Nedam svoje prezime, ostaje.
prvo bio istog misljenja...a sad ma nedam da je njeno prezime pored mog
Odgovori sa citatom
Star 02-03-07, 00:30   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-12-06
Poruka: 25
woodstock se izdvaja iz mase

ma ili će uzet moje ili ništa. ako misli ostavljat svoje e pa onda brate ništa od vjenčanja. recite da sam zatucan, staromodan i glup ali tako je... A dite pogotovo ne bi moglo imat dva prezimena. Ili moje ili ništa pa sad kako je volja.
woodstock je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-07, 15:43   #58 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Zatucan si, staromodan i glup.

Uz to još i primitivan.

I na kraju, očito se nikad nisi zaljubio.. jer da jesi, onda ti pizdarije kakve si nadrobio ne bi padale na pamet.

Eto. Jebi ga, sam si to tražio
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-07, 18:08   #59 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

da se nadovežem ako žena već uzme dvojno prezime, onda bi djeca trebala imat samo očevo, ne bi trebala imat dva

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-03-07, 20:03   #60 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase

Ima nekoliko stvari u kojima sam nekako tradicionalniji tip... prezime je jedna od njih. Uzet ću njegovo, zašto ne? To mi je nekako normalno. Dva su predugačka i nepraktična, a da imamo različito je bezveze.
A može i on moje, zašto ne?
Shy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prezime

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113