| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi ruka u gačama prije spavanja u Društvo forumu; a sto ako se ne nose gace??? eee...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruka u gačama prije spavanja "Ja ne nosim gaće. I nisam ih nikad ni nosio i ti to, Bobo, dobro znaš" ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: ruka u gačama prije spavanja ja tako drzim cijeli dan kad sam na kaucu... ne uspavljuje me vec tako toplim ruku i da pisam u lavndin kad je velik... spavam gol..i hrecem pljujem di stignem. znam se i zapustit. pa musko sam i svoju slobodu ne bi mijenjao za nista- a zeno ako nisi u stanju je obrijat ja ne znam sto da ti kazem,.. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ruka u gačama prije spavanja ja isto... ...pa s čim ćeš se bolje poigrat prije spavanja nego sa svojim Ponosom....![]() EDIT: kaže se gaćama a ne gačama... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 19-06-08 u 12:21. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: ruka u gačama prije spavanja moras pomazit macku glavu ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: ruka u gacama, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.