| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi ruka u gačama prije spavanja u Društvo forumu; Dugo to ne radim sam.... Nema sna bez toga...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: ruka u gačama prije spavanja Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ruka u gačama prije spavanja Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: ruka u gačama prije spavanja milki on svog prijatelja i previše.... ![]() samo što to neće priznati.... da ima tema "šta vam je trenutno u ruci" on bi stalno pisao "prijatelj"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 19-06-08 u 13:23. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: ruka u gačama prije spavanja pa zato vam i je stalno u ruci.... daje vam snaguuu.... ![]() zadnje što napravite-je da milkite kolegu, a ujutro prvo što napravite je da se rukujete s kolegom pošto ga niste dugo vidiili ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: ruka u gacama, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.