| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; Čitajući temu o Avenue Mallu me opet počele napadati fobije od shopinga sa mojom malom. Ja uistinu ne razumijem tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Shoping sa boljim polovicama Čitajući temu o Avenue Mallu me opet počele napadati fobije od shopinga sa mojom malom. Ja uistinu ne razumijem tu potrebu u zenskom mozgu da MORA prošetati kroz sve fucking ducane i to više puta polako, natanane. I kako im to ne dopizdi kad je mužjak pored nje i nervozno cupka, skakuće, okreće se k'o mokra vrana?! Jebem ti, ja kad idem sebi kupit nesto gotov sam u 15 minuta. prvi butik, dobra veličina i teraj van. Je da izgledam ponekad k'o semafor kad se obučem, ali hrpa vremena mi je ostala na korištenju, a kojeg nisam proveo gledajuci 3 ISTE hlaće. Samo što jedne imaju remen sa zlatnom kopčom, druge sa srebrnom kopčom, a treće imaju lagano izbjedjelju stražnjicu... ![]() I pitanje za kraj, dajte mi neke savjete kako da prvenstveno izbjegnem shopingiranje te ako ga i ne uspijem ga izbjeći kako da ga učinim što manje bolnim (htjedoh napisati bezbolnijim, ali to je nemoguće).. Ja sam pokušavao sa škicanjem prodavačica, ali onda dobijem "evil eye" i "No pussy tonight" ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Joj, pa samo joj reci da je bolje da ide s frendicama u shopping jel ti mrziš shopping...... Ja idem u shopping najčešće sama i gotova sam u pol sata jel ja uđem, probam (i ako mi stoji dobro), kupim......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Ja ne kužim cure koje zovu svoje dečke da idu s njima u kupovinu... po tom pitanju nisam tipično žensko jer ni ja nemam živaca kupovat odjeću, isprobavat itd. Osim parfumerija i kupovanje kozmetike i nekih sitnica... tad volim ići sama jer nitko nema živaca ići sa mnom i čekati me dok ja razgledavam šminku i parfeme Prijateljice koje mi pizde za vratom kad uđem u parfumeriju više ne vodim sa sobom....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]() Makar u zadnje vrijeme me sve manje i manje zove u shoping. ![]() No, svejedno, za ostale sirotanoviće koji vise po shoping centrima sa izrazitim bolom u očima, križima i nogama...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 80
![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Shoping sa boljim polovicama Bravo Oggy! Prava životna tema i pravi životni problem. Ja sam došao do zaključka da žene baš uživaju u tom našem mučenju, okretanju očima, nervoznom pocupkivanju ... Što kažeš na ovo? Jel ovo bolje? Vidi ovu narukvicu, torbicu, bilo što! Užas, sve isto! Shvatio sam da moram odgovarati diplomatski, ne baš određeno, ostaviti si odstupnicu. Tada prođem najbolje jer supruga zaključi da sam niškoristi i ne davi više. Puno je opasnije reći za nešto što se njoj sviđa da nevalja ili da je super što joj nije po volji. Već dugo vremena taj problem riješavamo dogovorom - dogovorimo se u kom kafiću ću je čekati. P.S. Htjedoh te nagraditi, ali kaže komp da sam potrošio kredite. Strpi se malo.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Shoping sa boljim polovicama Jeste nemaštoviti .... malo strpljenja i pameti i da vidiš kak se to riješi. Ako ima tri para hlača koje isprobava, svakima nađi 3 razloga da ih kupi i 2 po kojima su druge bolje. Pogledom uhvatiš neki remen, par majica i još neke detalje, dodaš kak bi joj sve to izvrsno pasalo uz nove hlače, sjetiš kak si vidio krasne cipele u dućanu "A" i jedne u dućanu "B" .... uglavnom, staviš na hrpu stvari vrijednosti bar 5000 kuna i gledaš kak se vrpolji u mukama .... ako počne prigovarat da je preskupo, slegneš ramenima i uhvatiš još neki komad koji bi joj izvrsno pasao i koji mora kupit .... Naravno ... ovo vrijedi ako je išla samo po jedan komad .. za više komada moraš biti šire ruke .... ako inzistira da nekaj izabereš, ponoviš sve komentare, svaki komad ti se po nečem sviđa i znaš točno uz kaj bi joj super pristajao .... Okreneš shopping u svoju zabavu i njenu muku .... (BTW :: meni nije tolki bed hodat po dućanima, jer onda mora ić s menom, a meni je jebeno teško nekaj naći, jednom smo u City-ju cjeli centar obišli dok sam našo hlače - nije bilo broja ) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama vodila bi muzjaka u kupovinu samo kad bi znala gdje ima za kupiti to što želim i to bi trajalo punih 5 minuta. doduse, meni je tlaka ici obilaziti trgovine ili butike, a i kad odem kupiti recimo cipele obicno se vratim doma sa hlacama, bez cipela naravno. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:11.

Prijateljice koje mi pizde za vratom kad uđem u parfumeriju više ne vodim sa sobom....

)