| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; ja moram razmišljati koliko ormara da još kupim u kući naročiti za cipele... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Ja to volim sama, shoppingirat dakako ili sa frendicama... Dečko će reć bilo kaj da je dobro..., dok su cure kritičnije i ak ti nekaj ne stoji reći će.
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]() A kad idemo u "domaći" shoping onda cupkam za njom, no to su rijetki trenutci jer voli shopingirati vani. Ista cijena, a drugačija obleka nego u ZG-u ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Užasno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama ma kakvi , šoping sa momkom, ne dolazi u obzir. ni sama ne volim ić kupovat a kamoli još tlačit momka za to. zna se koga se vodi u šoping, ili priju ili nikoga. ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]() Samo se ti prijeti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Shoping sa boljim polovicama Nema goreg nego kad sa nekom ženskom bila to cura ili frendica moraš ić u kupnju, izgubiš živaca za pet godina života Daj jebote, jednu fucking majicu su u stanju tražit 3-4 sata, pa to nije normalno stvarno, čast izuzecima ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.