| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence pihhhh ... nakon kaj sam ju jučer pustil na forum, prijetnja ti je isprazna Tu je napisala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
Nešto si mi crven.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama U šoping sa ženom? MA NEMA ŠANSE!!!!! NO FUCKING WAY!!!!! Nađem izgovor - bilo kakav! Moram radit. Boli me glava. Imam neki drugi dogovor. Moram odvesti auto u menhaničara, štekće mi gefufna na cinculatoru. Moram vodit baku/tetu/strinu/sestru u doktora/zubara/frizera/pedikera Moram ić na vazektomiju. Moram ić u banku sperme. Moram ići donirat bubreg, pola jetre, desno plućno krilo, primozak i unutrašnje uho. Bilo kakav izgovor, BILO KAKAV, samo da ne moram trpit to mučenje... Nakon 285 glupog izgovora, ona konačno shvati da bi ja radije bio bilo gdje drugom, samo ne s njom u šopingu. I onda bude sve OK. ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Najjača mi je ova situacija: -Kako mi stoji??? -Dobro. -A nisi ni pogledao! I sad ju se treba uvjeravat pola sata da joj to dobro stoji i na kraju se ipak odluči da neće uzeti to... To jednostavno nije zdravo. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama ja napravim mali kompromis npr. ja idem s njom u shopping, kažem joj da joj dobro stoji ili ne ali onda kad je tekma na tv-u gledam tekmu...naravno može i ona gledati ali nejčešće na gleda pa nešto po stanu radi (još uvijek nemamo drugi tv u stanu)mislim da je to fer s moje strane
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.