| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; E kad ovo čitam nemrem ne vrisnut od smijeha, ja doista nisam takva, ali znam da ih ima! 1. Nemam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama E kad ovo čitam nemrem ne vrisnut od smijeha, ja doista nisam takva, ali znam da ih ima! 1. Nemam para za shopping 2. Ako imam, idem sama ili s frendicom 3. Obično znam kaj hoću i gdje bi to otprilike mogla naći, dođem, probam, ako mi paše uzmem 4. Moj dragi čak i voli ići u shoping, ali ne ako je gladan ili pospan, odemo, kupimo i onda u birtiju
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| next best thing | ja sam jednom išao u Graz sa svojom boljom polovicom, nakon sati i sati iscrpljujučeg fanatičnog jurenja po trgovinama, ja sam u jednoj trgovini našao prozor na koji sam mogao sjest, tek što sam sjeo i naslonio glavu na prozor, zaspao sam, našla me je kako spavam u prozoru i povukla da nemamo vremena za to da još moramo do centra jer u centru ima još 2 H&M-a koja mora obić, malo je falilo da zaplačem. ![]() Citat:
ili " jel mi stoji bolje zelena ili plava ??", budući da znam da moram odabrat jednu jer nemogu reć obadvije ti dobro stoje , jer slijedi pitanje koja bolje??, onda odaberem npr " plava ", da me onda pita " a jesi siguran da mi ne stoji bolje zelena " ?????????????????????????????????????????????????????? ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" Zadnji Uredio daidza : 06-10-07 u 22:17. | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Oho ima, ima. Itekako da ima. Čak me od tamo jednom prilikom dečko izvlačio, pošto sam vidila neke monitore i ostala priljepljena uz njih ![]() Ne može se mene shoppingom kazniti, pa makar mi išli na Hrelić ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
fora je u tome da kad curu dofuraš u neki dućan s tehnikom ili npr. s biciklima onda počne postavljat glupa pitanja i dosađivat ti: primjer: a zašto ovaj monitor košta više od ovog drugog, a taj mi je ljepši... ima lijepu boju... ili gledaš tv-e: isuse bože, daj stani malo, Marisol je na telki ![]() a popizdiš, ali je sve to ok | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 53
![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]()
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.