Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; E kad ovo čitam nemrem ne vrisnut od smijeha, ja doista nisam takva, ali znam da ih ima! 1. Nemam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-09-07, 15:14   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: Shoping sa boljim polovicama

E kad ovo čitam nemrem ne vrisnut od smijeha, ja doista nisam takva, ali znam da ih ima!
1. Nemam para za shopping
2. Ako imam, idem sama ili s frendicom
3. Obično znam kaj hoću i gdje bi to otprilike mogla naći, dođem, probam, ako mi paše uzmem
4. Moj dragi čak i voli ići u shoping, ali ne ako je gladan ili pospan, odemo, kupimo i onda u birtiju
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 15:21   #32 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
ja sam jednom išao u Graz sa svojom boljom polovicom, nakon sati i sati iscrpljujučeg fanatičnog jurenja po trgovinama, ja sam u jednoj trgovini našao prozor na koji sam mogao sjest, tek što sam sjeo i naslonio glavu na prozor, zaspao sam, našla me je kako spavam u prozoru i povukla da nemamo vremena za to da još moramo do centra jer u centru ima još 2 H&M-a koja mora obić, malo je falilo da zaplačem.

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Najjača mi je ova situacija:

-Kako mi stoji???
-Dobro.
-A nisi ni pogledao!

I sad ju se treba uvjeravat pola sata da joj to dobro stoji i na kraju se ipak odluči da neće uzeti to... To jednostavno nije zdravo.

ili " jel mi stoji bolje zelena ili plava ??", budući da znam da moram odabrat jednu jer nemogu reć obadvije ti dobro stoje , jer slijedi pitanje koja bolje??, onda odaberem npr " plava ", da me onda pita " a jesi siguran da mi ne stoji bolje zelena " ??????????????????????????????????????????????????????
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"

Zadnji Uredio daidza : 06-10-07 u 22:17.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 15:39   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ch4ng3r Pogledaj Poruke
MRZIM SOPING!!! Sve me cure vucu po izlozima , gledaju cipelice , tenisice... kotulice no onda ih ja zlostavljam po vemilu i hg spotu i vide gdje su pogrijesile
Ima cura koje i tamo vole ići
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 16:20   #34 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,165
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Oho ima, ima. Itekako da ima. Čak me od tamo jednom prilikom dečko izvlačio, pošto sam vidila neke monitore i ostala priljepljena uz njih

Ne može se mene shoppingom kazniti, pa makar mi išli na Hrelić
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 22:01   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-08-07
Godina: 1
Poruka: 162
Robson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robson

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Oho ima, ima. Itekako da ima. Čak me od tamo jednom prilikom dečko izvlačio, pošto sam vidila neke monitore i ostala priljepljena uz njih

Ne može se mene shoppingom kazniti, pa makar mi išli na Hrelić

fora je u tome da kad curu dofuraš u neki dućan s tehnikom ili npr. s biciklima onda počne postavljat glupa pitanja i dosađivat ti:

primjer:

a zašto ovaj monitor košta više od ovog drugog, a taj mi je ljepši... ima lijepu boju...

ili

gledaš tv-e:

isuse bože, daj stani malo, Marisol je na telki

a popizdiš, ali je sve to ok

Robson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 21:57   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

meni je baš super ići s curom u shopping...ne znam zašto je vama to problem...a posebno volim ići s njom kad kupuje donje rublje...
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 22:09   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Nužno zlo
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 13:42   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 18
Poruka: 53
z3q0 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A rekao sam joj više puta...al' mi onda uzme sve adute iz ruku kad mi kaže da hoće da idem s njom kako bi joj rekao sta se MENI svidja jer hoće MENI biti lijepa . Sta da onda ja kazem na to? Pokusao sam sa forom da mi je najljepsa kad nema nist na sebi, ali' onda mi veli da samo mislim na to
Makar u zadnje vrijeme me sve manje i manje zove u shoping.
No, svejedno, za ostale sirotanoviće koji vise po shoping centrima sa izrazitim bolom u očima, križima i nogama...
jednostavno...kažeš joj da kada se ti napiješ lijepa je štogod imala na sebi i kakogod ona izgledala...hehe
z3q0 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 20:48   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 22
Poruka: 855
kale se izdvaja iz masekale se izdvaja iz mase

nisam jos bio u takvoj situaciji...jel to uopce situacija?
kale je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-10-07, 02:47   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Zato je najbolje ici sam u shoping.
Nema svadje, nema prepirke, svi sretni.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113