| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Shoping sa boljim polovicama u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Je, al kada npr. dotična dama mene odluči provodat po dućanima, da meni nešto kupimo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama aha, po tebi je bolje bit obučen ko seljo ( kad kažeš da ti nalazi stvari koje su ti ružne) nego sam dat pare i kupit kaj ti se sviđa il u najmanju ruku prošetat s njom?!? ako te ona "sponzorira" onda budi frajer i daj nam pošalji fotkicu u jednoj sponzorskoj kombinaciji!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #56 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama I onda smo mi cure kuje jedne sponzorske, a da je jedna od nas ovo napisala bilo bi drvlje i kamenje, nešto od alata i nabrajanje do 9 koljena po nama!
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Shoping sa boljim polovicama Ma meni se tada npr. nije ni dalo ić, jebe me se za pare, mogu nešto šta hoću kupit i sam, al ova je tila, kao poklonit mi nešto dobre robe da izgledam kao normalni primjerak ljudskog roda, a ne smiš joj reć da ti se ne da, jel ipak je to poklon... bila bi razočarana. Bija sam ko malo majmunče, ko nekakva barbika koju cura oblači ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Shoping sa boljim polovicama Citat:
@kresola; To mi je od tvoje cure malo glupo, ako ti kupuje poklon bilo bi logicno da se taj poklon tebi svida, a ne njoj. Da je i modni stilist, sta se ima misat u to sta ces ti oblacit? Najjace su mi te cure sta idu minjat tipa od oblacenja, pa predu na ponasanje i tako dok ga skroz ne prominu. Ako je vec s tobom, bilo bi logicno da joj se svidas takav kakav jesi, inace sta radi s tobom?
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolje polovice, ducani, kupnja, shoping |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.