| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; koje izvlačenje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? a ne ne, ja odbijam ekslicitno odgovarati na ovakva pitanja. Ja samo znam da bi drage volje se mrijestio sa svim curkama koje su na popisu frendica. sve ste uber babes ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Moje je mišlenje da dečki nisu tako kompleksni pri uspoređivanju cura. Znam npr iz svog društva... Nema tih klasa, zgodna, jebozovna, slatka...kod nas je samo jebena i ružna ![]() Tek kada upoznamo (jedan od primata ili ja) curu dajemo sud o tome dal je materijal za curu, samo za tesanje il za niš od tog...
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Citat:
šmrc, znači ja niš ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? eee sad se ne bi skidao s tebe 4 sata ![]() No sad dolazimo do 2. problema. Sve frendice su mi se prezentirale vizualno pa znam da sa sigurnošću mogu reći da bi ju mrknuo ko divlja svinja masnu krpu. Ovak mi je nekak diskutabilno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Ma da?! Baš pic pic ili pic kao pictures? ![]() Idem potrazit ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:44.

ja sam diskutabilna znači, ha?? pa imaš moju pic na slikama