| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; Našao...uf micek samo takav. Nego jel svugdje tak crno ili?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Našao...uf micek samo takav. Nego jel svugdje tak crno ili? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Pa koje je boje? Odnosno, bolje pitanje ima li sta na cemu bi se dala vidjeti boja uopće?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Ajooj, baš bez ičega? ![]() Ni malo grmlja? Ni grančica? Ni mali listić? ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? jooooooj, evo gledam slike članova i neznam di bi počeo majko mila...... nemoj da mi se tko nađe uvrijeđen...... svi ovdje navedeni imaju sve ove 4 stavke: kimber, nespretna, mama, tajnica, starka, profesorica, dorina, shelby eleaonor, mimy, jogobela, cocopuff, dadyml, lolich, ivana 0015, arylin, dee dee, jolie 18, kimber, ovih par moram izdvojiti......: spec, ti znaš zašto te izdvajam ![]() blackdevilles je posebna priča.... oči kad gledam sam gotov ![]() neukrotiva - ima "nešto" peto u sebi...... ![]() mimy, zbog one noge iza vrata ![]() eva također ![]() petrica je mrak definitivno ![]() opaka..... ![]() lorena ![]() bičarka, UF..... ![]() šećre na kraju..... ![]() cina mi je pogotovo slatka, preslatka ustvari...... ![]() možda sam i ponovio neke, ali to sam sve pisao kako sam naletio na čiju sliku......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Ma nie to... ne može mi netko biti jebozovan preko slike... jer u tome nikakvu ulogu ne igra ono što piše, al ako već moram odabrati preko slike - onda ti. Dakle ti... ![]() Samo da kažem da osim cocopuff izvan svih kategorija stavljam i opaku... obje su... jedinstvene.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? simpatične kao osobe:shelby,cina,m@tej@,mama,arylin...ak se još nekog sjetim napišem...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 28-02-08 u 13:08. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.