| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; neznam baš, ne dijelim ja to na sve te silne podjele .... al evo probat ću nekako napravit podjelu koliko sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? neznam baš, ne dijelim ja to na sve te silne podjele .... al evo probat ću nekako napravit podjelu koliko sam do sad skužio dadyml i cina su mi simpatične i zgodne, eva i blackdevilles uber jebozovne a kao slatku bi mogao navesti arylin....
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Evo moj favorit je Agness, znam ju uživo i znam da je pičić ipo.... ![]() A od ovih šta ne znam, malo mi je mrsko govorit, ne znam, valjda bi ih sve trebao uživo upoznat, malo je nezgodno to preko postova i svega toga..... ipak trebaš nekoga da valja upoznat da bi donio sud o toj osobi.... Uglavnom sve su mi super, osim onih nabrijanih, ne znam, sa nickovima sexy...., tralala, razumite šta oću reć, šta ulete na neku agresiva priču i obožavaju da se sleti brdo "forumskih jebača" oko njih da im diže ego....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 28-02-08 u 14:29. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Kao što sam već negdje naglasio, kod muškaraca ne postoje ove kategorije, podkategorije, verzije jače i manje jake raznorzanih potkategoriziranih kategorija... Postoji samo sviđa mi se - ne sviđa mi se. Obzirom da od svih ženskih stvorenja sa foruma poznajem samo jednu, za nju mogu reći da li mi se sviđa ili ne. Ispravak - upoznao sam dva ženska stvorenja sa foruma. Ostala ženska stvorenja mogu samo procjenit obzirom na fotografije. A to i nije baš neki pouzdan način za procjenit sviđa li mi se ili mi se ne sviđa. Pa sad... sudeći isključivo po slikama, u "sviđamise" kategoriju ulaze (nasumično izabranim redoslijedom): mama Arylin petrica pahuljica neukrotiva (doduše, ona je malo mlađahna za mene... )deedee00 Wamp A u posebnu kategoriju spada Ancksunamun - nje se bojim ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? ae....vidim ja da su i oni koji su rekli, poput mene, da nema te podjele ipak uspeli sklepat nekakav popis...i ja sam se potrudil i uspel....samo da napomenem...ove koje su na listi su me se najvise dojmile sto ne znaci da mi ni ostale nisu dobre....stas...muski mozak...pa da krenemo: simpa und zgodne - cina , eva slatke- petrica , blackdevilles jebozovna - neukrotiva to je za sada....vidicemo jel bu se kaj mjenjalo...peace... ))))))
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #35 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Aupizdumaterinu.... Znao sam da sam jednu zaboravio... moju sugrađanku... Eva, naravno, bez daljnjeg... Dovraga i bestraga... kako sam glup!!!
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? ok, ova podjela baš i nije po muškon guštu. naš mozak ne može žene dijelit u čak(!) 4 skupine. no ako baš moran onda je: simpatična: dadymil, cina, nefretiti,eva slatka: shelby, deedee zgodna: teica, petrica jebozovna: neukrotiva, lorena, bitcharka (a di je ona )sigurno san neku zaboravia |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neću po kategorijama nego ću samo pokušati navesti forumašice koje se nalaze po ovim navedenim klasama.. to su:..eva,bitcharka,petrica,cina,i šećer na kraju dorina ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Citat:
![]() kako san zaboravia mimy ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

))))))
)