Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; neznam baš, ne dijelim ja to na sve te silne podjele .... al evo probat ću nekako napravit podjelu koliko sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 13:43   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 443
One-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz mase
Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna?

neznam baš, ne dijelim ja to na sve te silne podjele .... al evo probat ću nekako napravit podjelu

koliko sam do sad skužio dadyml i cina su mi simpatične i zgodne, eva i blackdevilles uber jebozovne

a kao slatku bi mogao navesti arylin....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 14:23   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Evo moj favorit je Agness, znam ju uživo i znam da je pičić ipo....

A od ovih šta ne znam, malo mi je mrsko govorit, ne znam, valjda bi ih sve trebao uživo upoznat, malo je nezgodno to preko postova i svega toga..... ipak trebaš nekoga da valja upoznat da bi donio sud o toj osobi....

Uglavnom sve su mi super, osim onih nabrijanih, ne znam, sa nickovima sexy...., tralala, razumite šta oću reć, šta ulete na neku agresiva priču i obožavaju da se sleti brdo "forumskih jebača" oko njih da im diže ego....

Zadnji Uredio kresola : 28-02-08 u 14:29.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 14:34   #33 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Kao što sam već negdje naglasio, kod muškaraca ne postoje ove kategorije, podkategorije, verzije jače i manje jake raznorzanih potkategoriziranih kategorija...

Postoji samo sviđa mi se - ne sviđa mi se.

Obzirom da od svih ženskih stvorenja sa foruma poznajem samo jednu, za nju mogu reći da li mi se sviđa ili ne.

Ispravak - upoznao sam dva ženska stvorenja sa foruma.

Ostala ženska stvorenja mogu samo procjenit obzirom na fotografije. A to i nije baš neki pouzdan način za procjenit sviđa li mi se ili mi se ne sviđa.

Pa sad... sudeći isključivo po slikama, u "sviđamise" kategoriju ulaze (nasumično izabranim redoslijedom):

mama
Arylin
petrica
pahuljica
neukrotiva (doduše, ona je malo mlađahna za mene... )
deedee00
Wamp

A u posebnu kategoriju spada Ancksunamun - nje se bojim
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 15:15   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ae....vidim ja da su i oni koji su rekli, poput mene, da nema te podjele ipak uspeli sklepat nekakav popis...i ja sam se potrudil i uspel....samo da napomenem...ove koje su na listi su me se najvise dojmile sto ne znaci da mi ni ostale nisu dobre....stas...muski mozak...pa da krenemo:

simpa und zgodne - cina , eva

slatke- petrica , blackdevilles

jebozovna - neukrotiva

to je za sada....vidicemo jel bu se kaj mjenjalo...peace... ))))))
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 15:21   #35 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Aupizdumaterinu....

Znao sam da sam jednu zaboravio... moju sugrađanku... Eva, naravno, bez daljnjeg...

Dovraga i bestraga... kako sam glup!!!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 15:52   #36 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
neukrotiva (doduše, ona je malo mlađahna za mene... )

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
jebozovna - neukrotiva

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 29-02-08 u 08:29.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 17:01   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ok, ova podjela baš i nije po muškon guštu. naš mozak ne može žene dijelit u čak(!) 4 skupine.
no ako baš moran onda je:
simpatična: dadymil, cina, nefretiti,eva
slatka: shelby, deedee
zgodna: teica, petrica
jebozovna: neukrotiva, lorena, bitcharka (a di je ona)
sigurno san neku zaboravia
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 18:55   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Question Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna?

neću po kategorijama nego ću samo pokušati navesti forumašice koje se nalaze po ovim navedenim klasama..
to su:..eva,bitcharka,petrica,cina,i šećer na kraju dorina
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 21:44   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,069
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ok, ova podjela baš i nije po muškon guštu. naš mozak ne može žene dijelit u čak(!) 4 skupine.
no ako baš moran onda je:
simpatična: dadymil, cina, nefretiti,eva
slatka: shelby, deedee
zgodna: teica, petrica
jebozovna: neukrotiva, lorena, bitcharka (a di je ona)
sigurno san neku zaboravia

kako san zaboravia mimy
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 21:48   #40 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
jebozovna: neukrotiva,
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114