| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; lizalice...pazi da ti se jezik ne osusi... ...nego...dodao bih na listu slatkica lorenu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? lizalice...pazi da ti se jezik ne osusi... ...nego...dodao bih na listu slatkica lorenu
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? simpatična: cina, eva, nespretna, mama, arylin, dorina, dadyml, mimy, slatka: cina, eva, nespretna, mama, arlyn, dorina, dadyml, mimy, jebozovna: eva, mama zgodna: cina, eva, nespretna, mama to je to od mene. iskreno se nadam da se niti jedna forumašica neće nać uvrijeđenom! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Citat:
Citat:
![]() ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | ||
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,995
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? moram dodat svom popisu nespretnu, lulu, dorinu i evu.... mrzim zaboravljat pogotovo ovako nešto ![]() i kod mene nema podjele na 4 ili bilo koliko kategorija ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,995
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? i još... ![]() blackdevilles i opaka...ima vas puno a ja smotan i mutav ![]() al kul grl je na prvom mjestu ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.

...nego...dodao bih na listu slatkica lorenu