| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? u Društvo forumu; moram dodati agness u sve 4 kategorije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Prvo mu se neda pisat... A onda ... ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? ajm whitdrawing majne nominazionen....skuzih da se nemrem sam tak odlucit i svrstat u posebnu kategoriju jer ih ima previse koje bi isle u skoro sve kategorije...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Dar: a bilo mi je glupo u tom trenutku......kad sam pisao više nije bilo ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpatična? Slatka? Jebozovna? Zgodna? Citat:
![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.