| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; dobro je da nisi rekao "sise" btw jel ovo prvi tvoj post da ne sadrzi rijec "sise&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: sise ili guzice anketa? dobro je da nisi rekao "sise" btw jel ovo prvi tvoj post da ne sadrzi rijec "sise" ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 39
![]() | Re: sise ili guzice anketa? ovaj sisoobožavatelj je nažalost iz Rijeke..skoro moj susjed..ali nema veze.nadam se da se nećemo sresti )naravno da ovi odbijeni od sise u ranom djetinjstvu i slični kompleksaši će radije odabrati sise bilo kakvih oblika i muzare i visulje su dobrodošle,ali to je neka davno zatomljena trauma,možda Freud ima objašnjenje...ja imam i sise i dupe i dečki uvijek samo dupe gledaju i obožavaju tak da sam prava sretnica...sise su ionako izašle iz mode...zato gore dupe! |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise ili guzice anketa? samo pravi i iskusan muškarac ce odabrati guzu ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzice, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

)naravno da ovi odbijeni od sise u ranom djetinjstvu i slični kompleksaši će radije odabrati sise bilo kakvih oblika i muzare i visulje su dobrodošle,ali to je neka davno zatomljena trauma,možda Freud ima objašnjenje...ja imam i sise i dupe i dečki uvijek samo dupe gledaju i obožavaju tak da sam prava sretnica...sise su ionako izašle iz mode...zato gore dupe!