| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 njezino razmišljanje: ja imam i sise i guzu i mene svaki dečko oće, a vi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 39
![]() | Citat:
PS,neukrotiva imaš tek 19..strpi se,možda vrijeme učini svoje u pogledu atributa...nada umire posljednja! )))pošteno.i ja više volim muškarce koji rade, a ne pričaju..samo ih na ovom forumu fali. Zadnji Uredio fat_boy_slim : 09-06-08 u 13:59. | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-08
Poruka: 25
![]() | Re: sise ili guzice anketa? Cure moje ajd malo oladite.Znam da je vama ženama to bolna točka kao što se mi tješimo da je tehnika bitnija od veličine ili možda bolje debljine,ali ćete s ovakvim stavovima u 20-tima doživjeti nervni slom. |
| | |
| | #134 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: sise ili guzice anketa? Citat:
![]() btw s curama ti je teže komunicirat a? mora da te onda frajeri sam u krevet odvlače i onda dobiješ nogom u guzicu. kažeš da ne želiš o tome a tu se preseravaš kak si ti pička nad pičkama ![]() imam tek 19 da,pa ko je reko bi tjela imat više? a jbg nismo mi svi lijepi i obdareni kao ti.... sad sam ljubomorna,idem kod mame sad "mama,mama zašto ti mene nisi rodila lijepu i obdarenu kao što je jedna teta sa croportala" Citat:
naravno
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #135 (permalink) | ||
![]() | Citat:
Citat:
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 09-06-08 u 14:24. | ||
| | |
| | #136 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: sise ili guzice anketa? opa vidi na moj post nećeš odgovorit ![]() ona nije iskompleksirana,i ona se ne preserava javno kao npr ti.... naš kak se kaže "pas koji laje ne grize" u ovom slučaju se to odnosi na tebe,pričaš koje kake bajke a zapravo je to nedostatak samopouzdanja. a i tu te sigurno niko ne cijeni radi izgleda već radi postova. ps. opa odgovorila si- srce ugasi caps lock,zabranjeno je deranje ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #139 (permalink) | |
![]() | Re: sise ili guzice anketa? Citat:
| |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: sise ili guzice anketa? Citat:
gle draga,ja nemam ni visinu,ni pamet,ni diplomu,ni dečka.... i nema ni jedna druga cura.... osim tebe.... ma daj ženo aj da te sad ja neš priupitam,ak ti je problem odgovorit rađe nemoj....pitanje glasi: jel ti misliš o sebi da si ti idealna ženska i da si ti savršena i bolja od ostalih cura? ps.sad ćeš napisat da to ne misliš a zapravo u svoj glavi to misliš,mora da staneš ispred ogledala i pitaš ga "ogledalce ogledalce,ko je najlijepši,i najobdareniji na ovome svijetu" a ogledalce će onako istrenirano odgovoriti "vi vaša visosti" ali znaš,ogledala se trebaju oprati jel kad su prašnjava i prljava ne vidi se dobro ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzice, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

)))

naravno