Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 njezino razmišljanje: ja imam i sise i guzu i mene svaki dečko oće, a vi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-08, 13:53   #131 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-07
Poruka: 39
Ariella je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
njezino razmišljanje: ja imam i sise i guzu i mene svaki dečko oće,
a vi cure koje to nemate vas niko neće...(i onda se belji ko malo dijete i govori "ja imam,ti nemaš")
al ja bi na to rekla: đaba tebi tvojih sisa,i guzova ako ti nemaš mozga

wamp potpisujem tvoj post
sa ženama ionako uvijek teže komuniciram zato curke bok..pa ne bih baš rekla da nemam mozga...srećom čini se da me priroda obdarila i izgledom i inteligencijom,no ne želim o tome..jer ovdje nigdje ne vidim naslov sise, guzice i mozak..a vi djevojke raspravljajte negdje drugdje o nečijim intelektualnim sposobnostima...
PS,neukrotiva imaš tek 19..strpi se,možda vrijeme učini svoje u pogledu atributa...nada umire posljednja!)))

Citat:
Pravi autor: denzelvanwillis Pogledaj Poruke
Ja sam čovjek od djela,pa nebih iznosio hvalospjeve
pošteno.i ja više volim muškarce koji rade, a ne pričaju..samo ih na ovom forumu fali.

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 09-06-08 u 13:59.
Ariella je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:57   #132 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: sise ili guzice anketa?

Nazivati muškarce koji uživaju u ženskom tijelu (bila to guzica ili sise) kompleksašima je smiješno.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:00   #133 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-08
Poruka: 25
denzelvanwillis se izdvaja iz mase

Cure moje ajd malo oladite.Znam da je vama ženama to bolna točka kao što se mi tješimo da je tehnika bitnija od veličine ili možda bolje debljine,ali ćete s ovakvim stavovima u 20-tima doživjeti nervni slom.
denzelvanwillis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:06   #134 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,683
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Ariella Pogledaj Poruke
sa ženama ionako uvijek teže komuniciram zato curke bok..pa ne bih baš rekla da nemam mozga...srećom čini se da me priroda obdarila i izgledom i inteligencijom,no ne želim o tome..jer ovdje nigdje ne vidim naslov sise, guzice i mozak..a vi djevojke raspravljajte negdje drugdje o nečijim intelektualnim sposobnostima...
PS,neukrotiva imaš tek 19..strpi se,možda vrijeme učini svoje u pogledu atributa...nada umire posljednja!)))
.
dušo draga de nam stavi svoju sliku od tvojih famoznih atributa , a što se tiče mozga vidim kakav je
btw s curama ti je teže komunicirat a? mora da te onda frajeri sam u krevet odvlače i onda dobiješ nogom u guzicu. kažeš da ne želiš o tome a tu se preseravaš kak si ti pička nad pičkama
imam tek 19 da,pa ko je reko bi tjela imat više?
a jbg nismo mi svi lijepi i obdareni kao ti....
sad sam ljubomorna,idem kod mame sad
"mama,mama zašto ti mene nisi rodila lijepu i obdarenu kao što je jedna teta sa croportala"

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nazivati muškarce koji uživaju u ženskom tijelu (bila to guzica ili sise) kompleksašima je smiješno.
naravno
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:11   #135 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
samo sam spomenula da pretjerano obožavanje sisa moguća vodi do nekakve davno zatomljene traume u djetinjstvu...ti pretjerano često koristiš riječ kompleks.imaš li kakvih problema u vezi toga?zar je grijeh ako je cura zadovoljna izgledom, tijelom i pameću?ne želim se prepirati, uostalom zašto me žene napadaju,pa vas nisam spomenula ni jednom rječju????

Citat:
dušo draga de nam stavi svoju sliku od tvojih famoznih atributa , a što se tiče mozga vidim kakav je
btw s curama ti je teže komunicirat a? mora da te onda frajeri sam u krevet odvlače i onda dobiješ nogom u guzicu. kažeš da ne želiš o tome a tu se preseravaš kak si ti pička nad pičkama
imam tek 19 da,pa ko je reko bi tjela imat više?
a jbg nismo mi svi lijepi i obdareni kao ti....
sad sam ljubomorna,idem kod mame sad
"mama,mama zašto ti mene nisi rodila lijepu i obdarenu kao što je jedna teta sa croportala"

naravno
OKANITE ME SE, OGORČENE ŽENSKE!!!

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 09-06-08 u 14:24.
Ariella je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:13   #136 (permalink)
Somewhere I Belong

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

opa vidi na moj post nećeš odgovorit
ona nije iskompleksirana,i ona se ne preserava javno kao npr ti....
naš kak se kaže "pas koji laje ne grize"
u ovom slučaju se to odnosi na tebe,pričaš koje kake bajke a zapravo je to nedostatak samopouzdanja.
a i tu te sigurno niko ne cijeni radi izgleda već radi postova.

ps. opa odgovorila si- srce ugasi caps lock,zabranjeno je deranje
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:14   #137 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: denzelvanwillis Pogledaj Poruke
Cure moje ajd malo oladite.Znam da je vama ženama to bolna točka kao što se mi tješimo da je tehnika bitnija od veličine ili možda bolje debljine,ali ćete s ovakvim stavovima u 20-tima doživjeti nervni slom.
točno si to napisao,najpametnije što sam danas pročitala, a ove dvije nasrnule na mene i nema pomoći.odustajem!
Ariella je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:20   #138 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-06-08
Poruka: 25
denzelvanwillis se izdvaja iz mase

dajte se nemojte razbježat.muški kutak biti će dosadan bez vas
denzelvanwillis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:21   #139 (permalink)
Starter

Citat:
opa vidi na moj post nećeš odgovorit
ona nije iskompleksirana,i ona se ne preserava javno kao npr ti....
naš kak se kaže "pas koji laje ne grize"
u ovom slučaju se to odnosi na tebe,pričaš koje kake bajke a zapravo je to nedostatak samopouzdanja.
a i tu te sigurno niko ne cijeni radi izgleda već radi postova.

ps. opa odgovorila si- srce ugasi caps lock,zabranjeno je deranje
ok nema više preseravanja, samo ne znam što nije u redu ako kažem da sam zadovoljna svojim izgledom!imam visinu, izgled, pamet, diplomu i dečka i što mi više treba!ne želim se svađati s nekim koga ni ne znam!
Ariella je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 14:26   #140 (permalink)
Somewhere I Belong

Citat:
Pravi autor: Ariella Pogledaj Poruke
ok nema više preseravanja, samo ne znam što nije u redu ako kažem da sam zadovoljna svojim izgledom!imam visinu, izgled, pamet, diplomu i dečka i što mi više treba!ne želim se svađati s nekim koga ni ne znam!

gle draga,ja nemam ni visinu,ni pamet,ni diplomu,ni dečka....
i nema ni jedna druga cura.... osim tebe....

ma daj ženo aj da te sad ja neš priupitam,ak ti je problem odgovorit rađe nemoj....pitanje glasi: jel ti misliš o sebi da si ti idealna ženska i da si ti savršena i bolja od ostalih cura?
ps.sad ćeš napisat da to ne misliš a zapravo u svoj glavi to misliš,mora da staneš ispred ogledala i pitaš ga "ogledalce ogledalce,ko je najlijepši,i najobdareniji na ovome svijetu" a ogledalce će onako istrenirano odgovoriti "vi vaša visosti"
ali znaš,ogledala se trebaju oprati jel kad su prašnjava i prljava ne vidi se dobro
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: guzice, sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114