| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; Razlikujete se od muskaraca i po pameti... ON topic:guza... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: sise ili guzice anketa? Citat:
![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise ili guzice anketa? Nije "možda". Pogledaj pa vidi da je tako. Meni to nije gadno. Gadno mi je ovakvo tvoje razmišljanje. Ti nisi ravna? Znaš mogla bi ostati bez sisa. Svašta ti se može dogodit u životu. Prometne nesreće..bolesti, svašta. Da ostaneš bez svojih sisa, jel bi sama sebi izgledala pregadno kao što kažeš? Naravno da uopće ne mora biti tako. Citat:
Pišeš gluposti koje bi trebale uvrijedit svakog čovjeka. Ni jedna osoba ne može biti gadna zbog svog izgleda ali može ti se zgadit zbog svojih stavova i razmišljanja. Razmisli malo o tome. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-07 Godina: 28
Poruka: 39
![]() | Re: sise ili guzice anketa? Znaci preko 80% za guzice. Eto kad se babe budu bunile da muski samo gledaju sise, imamo dokaz da u bit gledaju guzice. Mozda jesmo seljacine ali molim lijepo da se tocno zna zbog kojeg dijela tijela smo seljacine. Zivili vi meni ljudi i zivila vida guerra ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzice, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

NIJE JU IMAO NITI ON

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something