| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; Dar svaka cast... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: sise ili guzice anketa? Citat:
Jooooojojoojoj, jesi se napriča... Dobro aj, neman dalje nekih argumenata, naša si sve odgovore na te moje, al ja san samo izjasnila svoje mišljenje... U ostalon, mislin da je tema otvorena da bi se vidila stajališta svih ljudi,a ne samo TEBE!!! ![]() ![]() ![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise ili guzice anketa? ima cura koje imaju ravno dupe i sise ali su svejedno sexy ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: sise ili guzice anketa? ma jel to u torontu toranj? ![]() imaš pravo, ovo ne možeš ne vidjeti ali i kad vidiš lijepu guzu isto tako ćeš blenuti u nju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sise ili guzice anketa? Hm, a kak razmisljas ako hodas recimo plažom i pokraj tebe prođe recimo jedan poprilično obdaren momčić gdje vidis u kupacima kvrgetinu koja bi ti muf rasporila na pola ako bi nekim cudom bozjim flopnuo unutra? Jel ti i to nije lijepo? Čuj, imas lijepo i lijepo. Meni recimo njene siske su zamamne, a zasto? Nisu neke visece i pune strija zbog tezine i sasvim ti je napaljujuće vidjeti takve dvije bombe na takvoj curi. No, isto tako, meni je lijepo kad vidim istu takvu curicu, a da nema naprijed petice nego fino dvojčicu, ali tako stršeću da mislis ako makne majcu da ce ti oko iskopati kako su prkosne, stršeće, "bezobrazne"
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 15-04-08 u 10:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: guzice, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something