Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sise ili guzice anketa? u Društvo forumu; Dar svaka cast...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-08, 12:40   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: sise ili guzice anketa?

Dar svaka cast
Star 14-04-08, 13:24   #42 (permalink)
b&w fan

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,121
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

guz
'Cause I'll just make the same mistake again.
xarfaxus je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:38   #43 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Nije "možda". Pogledaj pa vidi da je tako.

Meni to nije gadno. Gadno mi je ovakvo tvoje razmišljanje.
Ti nisi ravna? Znaš mogla bi ostati bez sisa. Svašta ti se može dogodit u životu. Prometne nesreće..bolesti, svašta. Da ostaneš bez svojih sisa, jel bi sama sebi izgledala pregadno kao što kažeš?

Naravno da uopće ne mora biti tako.

Ni to nije točno. Naravno da nisu samo sise razlika između muškaraca.. i žena i nisu samo sise pokazatelj ženstvenosti.

Pišeš gluposti koje bi trebale uvrijedit svakog čovjeka. Ni jedna osoba ne može biti gadna zbog svog izgleda ali može ti se zgadit zbog svojih stavova i razmišljanja. Razmisli malo o tome.

Jooooojojoojoj, jesi se napriča... Dobro aj, neman dalje nekih argumenata, naša si sve odgovore na te moje, al ja san samo izjasnila svoje mišljenje... U ostalon, mislin da je tema otvorena da bi se vidila stajališta svih ljudi,a ne samo TEBE!!!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 17:24   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 94
Dinikol se izdvaja iz mase

Lijepo mi je vidjeti i jedno i drugo no ipak dobra guza u tajicama presudna je kod mene
Dinikol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 18:11   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

ima cura koje imaju ravno dupe i sise ali su svejedno sexy
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 18:12   #46 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-04-08
Godina: 22
Poruka: 166
Sremac se izdvaja iz mase

istina, zapravo, meni je faca najvaznija.. ako ima sexy facu, onda mi svejedno.al glavno da nije debela...
Sremac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 07:22   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-09-07
Godina: 23
Poruka: 75
be3inme se izdvaja iz mase
sise.

svi pričaju za guzice, al kad dvije sise sa crtom između prođu ulicom svima ispadnu oči..

o ovome pričam...

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 15-04-08 u 23:02.
be3inme je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 09:23   #48 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,024
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma jel to u torontu toranj?

imaš pravo, ovo ne možeš ne vidjeti

ali i kad vidiš lijepu guzu isto tako ćeš blenuti u nju

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:09   #49 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ženska ima preogromne sise naspram tijela,i meni to osobno nije lijepo.... preogromne su
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:17   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ženska ima preogromne sise naspram tijela,i meni to osobno nije lijepo.... preogromne su
Hm, a kak razmisljas ako hodas recimo plažom i pokraj tebe prođe recimo jedan poprilično obdaren momčić gdje vidis u kupacima kvrgetinu koja bi ti muf rasporila na pola ako bi nekim cudom bozjim flopnuo unutra? Jel ti i to nije lijepo? Čuj, imas lijepo i lijepo. Meni recimo njene siske su zamamne, a zasto? Nisu neke visece i pune strija zbog tezine i sasvim ti je napaljujuće vidjeti takve dvije bombe na takvoj curi. No, isto tako, meni je lijepo kad vidim istu takvu curicu, a da nema naprijed petice nego fino dvojčicu, ali tako stršeću da mislis ako makne majcu da ce ti oko iskopati kako su prkosne, stršeće, "bezobrazne"
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...

Zadnji Uredio Oggy : 15-04-08 u 10:22.
Oggy je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: guzice, sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113