| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sklekovi u Društvo forumu; Ja isto muške ne mogu... Samo ženske,a njih mogu kolko oš !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: sklekovi Ja isto muške ne mogu... Samo ženske,a njih mogu kolko oš !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi ja znam samo one da se spuštam dolje pa gore..ruke stavim malo širje..neznam kak se treba..ne sječam se kak smo u školi učili..ali zato trbušnjake i leđnjake rokam na klupi...
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi meni je npr. debilno kad neko forsira sklekove u smislu neke brzine jer je to prilicno neefikasno..bolje je 15 komada pravilno i polako napravit nego forsirat tih 15 sklekova ko' konj ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi Slay jebali te ti tvoji sklekovi (ovi na slici) sad me ruke bole već 3 sata jedva držim ruke...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi hahah, evo nesto da zaboravis na bol i malo se nasmijes ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cxVl-...elated&search=
| | |
| | #18 (permalink) | |
| eXt | Re: sklekovi Citat:
![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi U jebote... jao njima ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi hahah, ma ludi su ![]() btw, evo tog tipa sklekova (ono sa slike) samo sto ovaj lik nema zive veze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qC11G...elated&search=
| | |
![]() |
| Tagovi: sklekovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.

!