| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sklekovi u Društvo forumu; Ma tak mogu i ja... al onak polako da nosom pod dotakneš... na taj način... jebote pa otpadnu ruke...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi Ma tak mogu i ja... al onak polako da nosom pod dotakneš... na taj način... jebote pa otpadnu ruke...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi Tolko me ruke bole da više ni normalne ne mogu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sklekovi Hehe ![]()
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi evo izrezao sam clip pa pogledajte kako to radi lik sa slike ![]() ~ 4mb/60sec http://rapidshare.de/files/31619396/03.wmv.html
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: sklekovi Citat:
ja sam napravio upravo 50 takvih ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: sklekovi Mogu radit takve. Nisam brojao jer nisam forsirao skroz, ali nisu baš teški. Iako u teretani najmanje volim raditi bench.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi evo jedno pitanje, postavite se u položaj kao za radit sklekove i umjesto da se oslonite na ruke, oslonite se na laktove...kako vam je u tom polozaju ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 857
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Citat:
a, gle, ja niti ne kazem da sam najjaci, niti najsposobniji... ako su oni napisali koliko mogu, zasto nemogu i ja a da to ne zvuci bahato?
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sklekovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje