| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sklekovi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive a, gle, ja niti ne kazem da sam najjaci, niti najsposobniji... ako su oni napisali koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: sklekovi Citat:
zajebancija | |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Citat:
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Aj, ko ima ab roller i koliko može sklekova napraviti držeći ruke na ručkama??? (AB roller=kotačić za vježbanje trbušnjaka).
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: sklekovi radim ih tu i tamo al ti su prvenstveno za tricepse a ne tolko za prsa ko obicni, zato si se i zalijepio za pod lik se zove junior, francuz je i jedna noga mu je u kurcu jer je imao djecju paralizu
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Ja ih tako radim kao dio zagrijavanja za trening m.pectoralis minora. Nasuprot svima koji misle da je to za tricepse - nije! To je samo znak da su vam tricepsi preslabi, pa zato trpe. Takav način rada sklekova je za gornji dio prsnog mišića, i kad dovoljno ojačate tricepse osjetit ćete pravi učinak! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sklekovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.