| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sklekovi u Društvo forumu; ja ih radim uvijek u sklopu zagrijavanja. Za vrijeme trčanja na pljesak svi rade 10-15 komada (da, i mimy ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: sklekovi ja ih radim uvijek u sklopu zagrijavanja. Za vrijeme trčanja na pljesak svi rade 10-15 komada (da, i mimy to može, i to muške ), tako da nam je nakon 20-ak minuta zagrijavanja dosta treninga, ovisno o broju pljeskova ![]() fora su i kad ih radimo u paru - netko ti drži noge, a ti se iz uskog hvata moraš odrazit od poda i dočekati se na široki hvat. Onda opet spojit ruke i odrazit se iz uskog hvata
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi Dobri su ti sklekovi sa uskim hvatom ...dosta dobro pogađaju triceps...ali umjesto toga radim bench press sa uskim hvatom... ![]() Ovako nešto kao gore...samo s više težine...triceps mi se napuhne ko lopta , a osjetim i prsa...tako da rađe radim to nego navedene sklekove. Manje me bole zglobovi nakon close grip bench pressa nego nakon onakvih sklekova. Eto ko ide u teretanu nek proba. P.S. Ovo gore nisam ja ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi i ja mogu com/80min ![]() ![]() kad se sjetim malo vježbat napravim 60 komada i to je to...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sklekovi vise nisam u formi sa sklekovima.........najvise sam ih mogao napravit oko 70, sada nemogu ni 50
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: sklekovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

), tako da nam je nakon 20-ak minuta zagrijavanja dosta treninga, ovisno o broju pljeskova 

Pali gume a ne dušu