| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi slinjenje u Društvo forumu; pa malo..onak malo, al slini ipak...sve je to ok al fotelju cu isflekat cijelu.. zamisli kakav mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: slinjenje Citat:
ma ne sekiraj se ti oko slinjenja,jednog dana kad omatoriš ti više neće slinit pa ćeš žalit za tim danima kad ti je milojko slinio a tog ćeš ga dana nazivati spomenko hahaha
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 161
![]() | Re: slinjenje najbolje mi je kad par dana ne kajmačim, pa onda kad prsne . uff .. tako sam jednom kad sam bio mladji ja s bratom imo sobu , on spavo, ja ga par dana nisam natezo, i kad je prsnilino, njemu na facu lol |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slinjenje Dakle, kad si napaljen, susjedi ti sline.. bolje da si šutio o tome ![]() Citat:
![]() Kad bolje razmislim, ti imaš niz ozbiljnih poremećaja ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slinjenje Gdje nađe Milojka , kaka je to naziv daj nešto zvučnije tipa Kornelijus,Horacije,Brandon,William,David,Burton,MLADEN,ŽELJKO?PAVEL?RUPERT?....on Milojko
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something