| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi slinjenje u Društvo forumu; Majko moja...odjednom mi se više ne jede ručak... Pa jel ti starci side u toj fotelji ??? Iako, moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: slinjenje Majko moja...odjednom mi se više ne jede ručak... Pa jel ti starci side u toj fotelji ??? Iako, moje mišljenje je da je fotelja čista ko suza...bratu u facu...ma daj molin te! Koje su to priče! A šta onda, kad si prvi put, onda si bazen napunija koliko se napunilo??? ![]() ![]() predlažem da na ovakve teme stavite: pozor, opasno za apetit cijeli dan!
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slinjenje ja ga uvijek obrišem u čarapu i onda čarapu bacim na pranje, mislim da je to ipak bolje...ali ponekad kad nema čarape ga oslinavim u plahticu i onda kad se pokrijem se sve onako razlijepi pa drugi dan imam posla skidat koricu ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: slinjenje Citat:
![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
![]() |
« Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović
|
Naj guzica na netu - po vašem mišljenju »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

jbg
pa ga obrisat o fotelju 

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something