| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta..frendovi pricaju da vise ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-07 Godina: 24
Poruka: 5
![]() | sponzice..majku im jee upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta..frendovi pricaju da vise ne mogu nac ni normalnu žensku osobu koja se zanima za tebe kao osobu..kaj mislite? vlatka pokos, npr..
__________________ Ducati 1098s |
| | |
| | #2 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Ja majke mi ne kužim cijelu tu famu oko njih! Nije da to odobravam, niti "volim"... ali kog nije "sramota" biti to, pa nek je! Dalje, većina dečki bi htjeli zgodnu, atributnu curu, full napucanu i to... ali najčešće si to nemogu priuštit i onda je cura je*ena i prokleta kurva. Ili, laički, i jare i pare. A to neide! Prvo, većina tih kojima smeta, zalaze na mj gdje znaju da ima tih famoznih sponzi i onda se čudom čude i proglašavaju pol ženskog roda, ni krivog ni dužnog takvima! Drugo, koji ku*ac ideš na takva mjesta? Nevjerujem da ti je toliko zabavno biti tamo koliko priča "ej stari, da znaš koliko sam popio, potrošio i kako ima dobri pi*ki." p.s. ja inače mrzim te silne vulgarne izraze!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: sponzice..majku im jee gle ne govori ivan o tome već o tome kako je grozno uopće danas upoznat normalnu curu...a sory kao muško nebi htio curu koja se skida pred svima gleda koje ključeve imam..a mjesta bez takvih više nema osim zadnjih seoskih birtija....a naveće sponze su dokazano----hostese....reci ak nisam u pravu dorina sve stoji to braniš ženski rod ali ipak budimo realni. te sponze jebeš i odjebeš i to ti je to...ali iskreno kao muško govorim to više i ne bi jer tko zna kakvu boleštinu pokupiš od tih.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Ako misliš da je sponza, pa koji ku*ac ideš uletavat? Ili kaj očekuješ ak već znaš da je? Kaj si mazohist?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: sponzice..majku im jee dobro ima onih koje to stvarno nisi iskusio na svojoj koži...ali neke stvarnoo..al žalosno je kaj ih ima sve više i više.nije nama muškom spolu lako kaj je je....danas nać dobru curu---rijetkost----- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Mislim da su cure sponoruše kad shvate da od određenih muškaraca ne mogu dobiti sve kvalitete koje bi htjeli od osobe, pa se tješe materijalnom pozadinom. Naravno, ne govorim o profesionalnim sponzorušama, nego curama koje ponekad završe sa likovima koji u globalu i nisu neko postignuće, al mogu to nadoknaditi novcem, autom ili nečim trećim u tom smislu. Ja sam bio sa par cura koje su pričale o bemvejima i mercedesima svojih bivših, al im nikad nije smetalo što ja vozim jeftinog korejca... istina je nažalost da su većinom (obije ) bile prilično plitke i ne baš ono što bi ja tražio od veze...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee a jebote... vi muškarci ste smiješni, šta vi očekujete točno? uletite nekoj maci na foru keša i onda kukate kako nema normalnih cura. pa ima brate mili samo što takvoj ne možeš uletiti na takav način. baš kako ice kaže, treba imati karakter i ono što mi volimo nazivati šarm da bi se neka normalna zagledala u tebe! neeee, ti dođeš, naručiš jeger i redbull, izbacis kljuceve auta i bijesni mobitel na stol i očekuješ normalnu djevojku kraj sebe. "Normalna" će za tebe pomisliti da si obicni seljak! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzice, sponzoruse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

) bile prilično plitke i ne baš ono što bi ja tražio od veze...