Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta..frendovi pricaju da vise ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-09-07, 19:17   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-09-07
Godina: 24
Poruka: 5
ivan_gtc se izdvaja iz mase
sponzice..majku im jee

upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta..frendovi pricaju da vise ne mogu nac ni normalnu žensku osobu koja se zanima za tebe kao osobu..kaj mislite? vlatka pokos, npr..
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 19:36   #2 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: sponzice..majku im jee

Ja majke mi ne kužim cijelu tu famu oko njih!
Nije da to odobravam, niti "volim"... ali kog nije "sramota" biti to, pa nek je!

Dalje, većina dečki bi htjeli zgodnu, atributnu curu, full napucanu i to... ali najčešće si to nemogu priuštit i onda je cura je*ena i prokleta kurva.
Ili, laički, i jare i pare. A to neide!

Prvo, većina tih kojima smeta, zalaze na mj gdje znaju da ima tih famoznih sponzi i onda se čudom čude i proglašavaju pol ženskog roda, ni krivog ni dužnog takvima!

Drugo, koji ku*ac ideš na takva mjesta? Nevjerujem da ti je toliko zabavno biti tamo koliko priča "ej stari, da znaš koliko sam popio, potrošio i kako ima dobri pi*ki."

p.s. ja inače mrzim te silne vulgarne izraze!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 19:55   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 26
Poruka: 23
marko25zg se izdvaja iz mase

gle ne govori ivan o tome već o tome kako je grozno uopće danas upoznat normalnu curu...a sory kao muško nebi htio curu koja se skida pred svima gleda koje ključeve imam..a mjesta bez takvih više nema osim zadnjih seoskih birtija....a naveće sponze su dokazano----hostese....reci ak nisam u pravu dorina sve stoji to braniš ženski rod ali ipak budimo realni. te sponze jebeš i odjebeš i to ti je to...ali iskreno kao muško govorim to više i ne bi jer tko zna kakvu boleštinu pokupiš od tih..
marko25zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 21:03   #4 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ako misliš da je sponza, pa koji ku*ac ideš uletavat? Ili kaj očekuješ ak već znaš da je? Kaj si mazohist?
Odgovori sa citatom
Star 14-09-07, 21:09   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ma sve su zene sponze ali nece priznat
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 23:01   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-08-07
Godina: 26
Poruka: 23
marko25zg se izdvaja iz mase

dobro ima onih koje to stvarno nisi iskusio na svojoj koži...ali neke stvarnoo..al žalosno je kaj ih ima sve više i više.nije nama muškom spolu lako kaj je je....danas nać dobru curu---rijetkost-----
marko25zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 23:15   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Mislim da su cure sponoruše kad shvate da od određenih muškaraca ne mogu dobiti sve kvalitete koje bi htjeli od osobe, pa se tješe materijalnom pozadinom.
Naravno, ne govorim o profesionalnim sponzorušama, nego curama koje ponekad završe sa likovima koji u globalu i nisu neko postignuće, al mogu to nadoknaditi novcem, autom ili nečim trećim u tom smislu. Ja sam bio sa par cura koje su pričale o bemvejima i mercedesima svojih bivših, al im nikad nije smetalo što ja vozim jeftinog korejca... istina je nažalost da su većinom (obije ) bile prilično plitke i ne baš ono što bi ja tražio od veze...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 23:15   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ja mislim da nije problem u ženama, to što su sponze, nego je vjerojatno problem u muškarcima - nemaju karatker, u tom slučaju, pare prolaze.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 01:05   #9 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

a jebote...

vi muškarci ste smiješni, šta vi očekujete točno?
uletite nekoj maci na foru keša i onda kukate kako nema normalnih cura. pa ima brate mili samo što takvoj ne možeš uletiti na takav način.
baš kako ice kaže, treba imati karakter i ono što mi volimo nazivati šarm da bi se neka normalna zagledala u tebe! neeee, ti dođeš, naručiš jeger i redbull, izbacis kljuceve auta i bijesni mobitel na stol i očekuješ normalnu djevojku kraj sebe. "Normalna" će za tebe pomisliti da si obicni seljak!
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 01:07   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

"Normalna" će za tebe pomisliti da si obicni seljak![/quote]

manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzice, sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108