Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; iss koliko cudjenja stalno pa to je bilo i prije kad gledate koji frajer je imao vise para (kroz proslost ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 16:25   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 23
Poruka: 58
sismirko se izdvaja iz mase
Re: sponzice..majku im jee

iss koliko cudjenja stalno
pa to je bilo i prije kad gledate koji frajer je imao vise para (kroz proslost gledano) taj je i jebo, koji nije ostao je suh.
sismirko je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 17:46   #22 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da, definitivno je stvar u novcu; kaj znaš, uglavnom kroz povijest žene su svršavale na znakove novaca... pa nije ni čudo koliko je danas Jura, Esada etc.
Ma molim te...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:09   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

E a kak se zove muška sponzorušica?

Jedan krkan s kojim sam bila uvijek bi malo on platio pa ja, pa malo on pa ja pa ja i još bi malo nastavila plačati ja? Reko tiš mene je*at, ma nemoj! Reko doviđorno bajbaj...

Joj, kako se ne može naći normalan dečko ...

Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:32   #24 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,652
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Jedan krkan s kojim sam bila uvijek bi malo on platio pa ja, pa malo on pa ja pa ja i još bi malo nastavila plačati ja? Reko tiš mene je*at, ma nemoj! Reko doviđorno bajbaj...
Znam kako si se osjećala, meni je tako ponekad sa curama... još malo pa ću ja sve plaćati...
_Aris_ je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 18:36   #25 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,831
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Tko se brani? Ja?
Ne bi se bunila da mi frajer ima deset tisucica svaki mjesec.
Ali, malo predugo radim u jebenoj birtiji i nagledala sam se svakakvih seljaka tako da sam zakljucila da se taj sport uopce ne isplati!
da nazhalost..i ja u dva i pol mjeseca kaj sam delal u piceriji..jao...seljaka..a vish..ja sam probal upecat neku koku.al jebesh..sve starije se nemogu dić iz kreveta pa nbaručuju...nisam mislil bash na 10 000..
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 21:05   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja majke mi ne kužim cijelu tu famu oko njih!
Nije da to odobravam, niti "volim"... ali kog nije "sramota" biti to, pa nek je!

Dalje, većina dečki bi htjeli zgodnu, atributnu curu, full napucanu i to... ali najčešće si to nemogu priuštit i onda je cura je*ena i prokleta kurva.
Ili, laički, i jare i pare. A to neide!

Prvo, većina tih kojima smeta, zalaze na mj gdje znaju da ima tih famoznih sponzi i onda se čudom čude i proglašavaju pol ženskog roda, ni krivog ni dužnog takvima!

Drugo, koji ku*ac ideš na takva mjesta? Nevjerujem da ti je toliko zabavno biti tamo koliko priča "ej stari, da znaš koliko sam popio, potrošio i kako ima dobri pi*ki."

p.s. ja inače mrzim te silne vulgarne izraze!

pamtno zboriš mala!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 00:50   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,428
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
ma sve su zene sponze ali nece priznat
Zahebi ti to, svi su muškarci sponzoruše samo kaj su izmislili tu jadnu priču o "sponorušama".
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 00:53   #28 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,364
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
, svi su muškarci sponzoruše samo kaj su izmislili tu jadnu priču o "sponorušama".
samo ću reć
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 00:56   #29 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,428
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

pa da, tragično je kaj se uopće nije našao izraz za takvu vrstu gadova. Čak je i obična ulična spika izgubila na inspiraciji onda kad se objašnjava ta pojava.
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 01:06   #30 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,834
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

a čuj neznam baš koji to muški lovi bogate ženske, nisam baš viđao muškarce od 30 sa nekom starom od 70 godina, a žene od 30 sa muškarcima od 60-70 ima, a zna se i zbog čega

A i inače nisam baš primijetio da muški gledaju pare kod ženskih više neke druge stvari
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzice, sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114