| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; iss koliko cudjenja stalno pa to je bilo i prije kad gledate koji frajer je imao vise para (kroz proslost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Da, definitivno je stvar u novcu; kaj znaš, uglavnom kroz povijest žene su svršavale na znakove novaca... pa nije ni čudo koliko je danas Jura, Esada etc. Ma molim te... ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: sponzice..majku im jee E a kak se zove muška sponzorušica? ![]() Jedan krkan s kojim sam bila uvijek bi malo on platio pa ja, pa malo on pa ja pa ja i još bi malo nastavila plačati ja? Reko tiš mene je*at, ma nemoj! Reko doviđorno bajbaj... Joj, kako se ne može naći normalan dečko ... ![]() ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee da nazhalost..i ja u dva i pol mjeseca kaj sam delal u piceriji..jao...seljaka..a vish..ja sam probal upecat neku koku.al jebesh..sve starije se nemogu dić iz kreveta pa nbaručuju...nisam mislil bash na 10 000.. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Citat:
pamtno zboriš mala!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Zahebi ti to, svi su muškarci sponzoruše samo kaj su izmislili tu jadnu priču o "sponorušama".
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee pa da, tragično je kaj se uopće nije našao izraz za takvu vrstu gadova. Čak je i obična ulična spika izgubila na inspiraciji onda kad se objašnjava ta pojava.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| nick kombinira | Re: sponzice..majku im jee a čuj neznam baš koji to muški lovi bogate ženske, nisam baš viđao muškarce od 30 sa nekom starom od 70 godina, a žene od 30 sa muškarcima od 60-70 ima, a zna se i zbog čega ![]() A i inače nisam baš primijetio da muški gledaju pare kod ženskih više neke druge stvari ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzice, sponzoruse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

iss koliko cudjenja stalno