Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 ..... ćeš biti prestara i preružna da bi te netko nategnuo iz zadovoljstva pa onda onako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-09-07, 18:03   #41 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: sponzice..majku im jee

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
..... ćeš biti prestara i preružna da bi te netko nategnuo iz zadovoljstva pa onda onako očajno napaljena ćeš platiti žigola koji će te odraditi misleći na sisatu plavušu iz "Smokvinog lista".....

Evo zašto....
ahahahaha odlično rep za ovo
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:16   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
A to me treba brinut iz razloga što....?
Ćeš ostati bez para i više te niko neće htjeti...

zafrkavam se
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:21   #43 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ajme kaj ste se okomili na mene ovak slabašnu

Evo, idem hvatat kuharicu u ruke i slati zamoldbe za brak putem oglasnika.
Odgovori sa citatom
Star 22-09-07, 18:33   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 944
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

ne kuzim sta ti je problem pokazat ključeve od auta ako na kraju dobiješ piiiii...
In Flames je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 16:49   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
ne kuzim sta ti je problem pokazat ključeve od auta ako na kraju dobiješ piiiii...
Lako za sex, ali ajde ti oženi takvu.

Ajde nije baš da ih je teško prepoznati, ali što će ti cura kad se ti zaljubiš u nju a ona s tobom samo radi para........a večina njih zna dobro glumiti.

Nije isključivo da te ona neće zavoliti, ali razlog zbog kojeg je prvi puta otišla s tobom i nije baš najbolji.

No mene to baš i ne brine, nisam neki lovator i uvjeren sam da moja cura nije samnom radi para

Ali pare je lipo imati, u svakom slučaju
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 21:47   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

drugi put nemoj izvadit ključeve od auta nego od traktora!! pa da vidiš onda!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 21:49   #47 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ahahaha, ali samo ako je "Zmaj" padaju
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 21:53   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ahahaha, ali samo ako je "Zmaj" padaju
ma i zetor prolazi!! ovi novi imaju i klimu i kožu... ahahahaha
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-09-07, 22:00   #49 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: marko25zg Pogledaj Poruke
dobro ima onih koje to stvarno nisi iskusio na svojoj koži...ali neke stvarnoo..al žalosno je kaj ih ima sve više i više.nije nama muškom spolu lako kaj je je....danas nać dobru curu---rijetkost-----
slazem se...Al mnoge dobre cure sjebu losi decki i onda one shvate da nema smisla bit dobra kad izvuces deblji kraj... A dosta dobrih cura vi uopce ne primjecujete jer se povodite za sisama, guzicama i kojecime... budimo realni dobrota vam bas i nije na prvom mjestu...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 01:20   #50 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Đon Dir ni manje ni više!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzice, sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114