| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 ..... ćeš biti prestara i preružna da bi te netko nategnuo iz zadovoljstva pa onda onako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: sponzice..majku im jee Citat:
rep za ovo ![]()
__________________ | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Ajme kaj ste se okomili na mene ovak slabašnu ![]() Evo, idem hvatat kuharicu u ruke i slati zamoldbe za brak putem oglasnika. ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: sponzice..majku im jee ne kuzim sta ti je problem pokazat ključeve od auta ako na kraju dobiješ piiiii...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee Citat:
Ajde nije baš da ih je teško prepoznati, ali što će ti cura kad se ti zaljubiš u nju a ona s tobom samo radi para........a večina njih zna dobro glumiti. Nije isključivo da te ona neće zavoliti, ali razlog zbog kojeg je prvi puta otišla s tobom i nije baš najbolji. No mene to baš i ne brine, nisam neki lovator i uvjeren sam da moja cura nije samnom radi para ![]() Ali pare je lipo imati, u svakom slučaju ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee drugi put nemoj izvadit ključeve od auta nego od traktora!! pa da vidiš onda!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee ma i zetor prolazi!! ovi novi imaju i klimu i kožu... ahahahaha ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sponzice..majku im jee slazem se...Al mnoge dobre cure sjebu losi decki i onda one shvate da nema smisla bit dobra kad izvuces deblji kraj... A dosta dobrih cura vi uopce ne primjecujete jer se povodite za sisama, guzicama i kojecime... budimo realni dobrota vam bas i nije na prvom mjestu...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzice, sponzoruse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

rep za ovo 

- NOVI DOKAZ ISPLATE!