Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi sponzice..majku im jee u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivan_gtc upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 17:51   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: sponzice..majku im jee

Citat:
Pravi autor: ivan_gtc Pogledaj Poruke
upoznam vani ˝komada i pol˝a mala se pocne migoljit tek kada izvadim kljuceve od auta..frendovi pricaju da vise ne mogu nac ni normalnu žensku osobu koja se zanima za tebe kao osobu..kaj mislite? vlatka pokos, npr..
Ivaneee (migoljim se i kreveljim) a koj tutač voziš?? možda Astru GTC??? jel tak i one??? ahahahahahahahahaha
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 15:56   #52 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

evo kako izgleda index diplomirane sponzice
znači treba samo ovo primjeniti što je položila i vaša je sigurno

Star 16-10-07, 19:14   #53 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Loše, loše... vidi ove 4 kod dr. Drpić.

Nedopustivo
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 19:16   #54 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Loše, loše... vidi ove 4 kod dr. Drpić.

Nedopustivo
razumljivo s obzirom da je samo jedna jedina Nives
Star 16-10-07, 19:18   #55 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa i jedna je Pavićka, ali vidiš da ima pet.

Može se to i bolje nagurati
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 19:23   #56 (permalink)
mali debeli dioničar

da ali su samo jedne dojke od Nives
zato je i dobila 4
Star 17-10-07, 08:32   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Evo ja stavio svoje ključeve od auta na novi privjesak: -ako traktor, onda ZETOR!
A privjesak veliki, lijepi, upadljiv! Da se slučajno za mene ne prikači sponzoruša koja.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:47   #58 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

dar s tim privjeskom dodji do vrbovca..tj okolice.. imal bush pipi ko dreka joj jesma prost

a chuj kak je ova sponzorusha proshla..tj nogometash je opet najebo..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:49   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,347
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ne znam... ja vozim M5, a žensku nemam

sponzoruše moraju plaćat porez ubuduće... pa da i država nešto dobi od tog biznisa
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 14:42   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 638
F4Z3R_031 se izdvaja iz mase

ma takve zenske su mi odvratne. strasno, nebi ih ni pogledo
F4Z3R_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzice, sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114