| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? u Društvo forumu; rodila dijete !!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? rodila dijete !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? jedan moj poznanik je reka da mi nismo ni svjesne sta imamo.........da bi on da je zensko totalno izludija muski spol, da bi iskoristija (na sve moguce nacine ...) sve muske koji mu se nadju na putu![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? išo bi si kupit torbicu,cipele na petu,haljinu il suknju,jer to nisam nikad probao,pa vjerovatno bi da sam žensko.Ali se nebi dao pojebat,nekak mi je nezamislivo da je neki tip iznad mene i da mi trpa ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što bi da ste žena/cura/djevojka/... na jedan dan? Citat:
: ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, jedan, ste, sto, zenacuradjevojka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

...) sve muske koji mu se nadju na putu

: 

Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 
---ex moderator---