| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? u Društvo forumu; dakle?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? ![]() dakle?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? ako te ta osoba voli i ti nju i zivite u sretnoj vezi stvarno ne vidim razloga da se to ikad dogodi... al ako je to neka veza u kojoj netko ispasta pa je to razlog onda ce nakon prekida valjda biti bolje ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? Zapusti u kojem smislu ![]() Udeblja se....prestane brijat noge....ne pere se ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? evo ga pandan tema, samo sam čekao ![]() pa otpustio bi ju ![]() ma ne, sve je tamo rečeno, puno pametnih stvari a bome i puno jako glupih tako da... važno je shvatiti ovo "voljena", nemamo tu puno za diskutirati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? Pa kaj... Eventualno bih ju savjetovao u nekim stvarima koje bi me smetale. A ako je ona odlučila se zapustiti valjda ima opravdani razlog, i ja joj to nebih predbacivao. Mislim. Ako ju toliko volim.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? naša bi neku koja drži do sebe jer inače ne podnosim ljude koji barem do neke mjere ne drže do sebe,pogotovo mlađi ljudi.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: debljina, ljubav, neurednost, zapus tanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.