| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? u Društvo forumu; kupio bi joj kišobran... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? ideja je dobra..... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? da se moja voljena zapusti, čekala klanje svinja, pa bih je dala da je ''ošurgaju'' i rekla e svake ćeš godine ovako dok se ne pođeš sama šurgat, ljepotice moja mirisna |
| | |
| | #25 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? cure evo primjera NEzapuštenosti...ovo nek Vam bude misao vodilja i uzor...naročito sad pred Europsko prvenstvo ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? sta ja znam.... ja da sam musko ucinio bih je nekako ljubomornom zako da ju malo "trgnem" ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? Prvo i osnovno za mlade parove, treba nalaziti ženske koje su već zapuštene... Tako kad malo "dođe" sebi, onda si na konju, A ne neke manekenkice, pojede 10 deka parizera i odma joj se kuži... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? Citat:
![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što bi učinili da se vaša voljena potpuno zapusti? zajebavao bi ju i ismijavao glupim salama dok se ne vrati u red ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: debljina, ljubav, neurednost, zapus tanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

zapusti, čekala klanje svinja, pa bih je dala da je ''ošurgaju'' i rekla e svake ćeš godine ovako dok se ne pođeš sama šurgat, ljepotice moja mirisna