| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što je bosanac bez čakije? u Društvo forumu; Sjećam se kad sam se prije par godina muvao oko jedne cure kojoj sam se jako svidio, sve dok mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Što je bosanac bez čakije? Sjećam se kad sam se prije par godina muvao oko jedne cure kojoj sam se jako svidio, sve dok mi nije odlučila reći da je zauzeta, kad sam ja to saznao moglo je već biti kasno za mene jer taj njen bosanac osim što mi je pokazao mišiće pokazao je i čakijicu, izvukao jedva živu glavu i bez kirurških zahvata, da bi stvar bila zanimljivija ni to me nije spriječilo da se još neko vrijeme tajno viđam s njom. Kada se govori o čakiji radi se o malom nožu kao osnovno bosansko hladno oružje koji se uvijek vezao uz bande a služi i za urezivanja imena po parkovima i klupama, otvaranja limenki, konzervi i pivskih boca, dekoriranja nevoljenih auta te za rezanje hrane i ostalih praktičnih primjena. Česta u uličnim tučnjavama i nekada manje opasna alternativa pištolju u lažnoj socijalističkoj sigurnosti zadnjih desetljeća socijalističke Jugoslavije. Kada se koristila u praktične svrhe često su je zvali deminutivom, čakijica. Simbol statusa i zrelosti također. Imati svoju čakiju značilo je i znati je upotrijebiti i biti odgovoran za njeno posjedovanje. [IMG] [/IMG] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,371
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što je bosanac bez čakije? Citat: ![]() ![]() Samo nemoj pucat u glavu, jer bi mu se moglo odbiti od iste... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cakija, cakijica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.