| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; ma daj, koja ti to ne da? ajd molim te. pa ak i ne da, ti gledaš, jel tak? prema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena ma daj, koja ti to ne da? ajd molim te. pa ak i ne da, ti gledaš, jel tak? prema tome to ne ubrajam u mane, nikako.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena tacno, samo da mi zena ne bude shef, sve ostalo moze!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #95 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
Citat:
![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
| | #96 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što nas najviše živcira kod žena Naučio sam sofisticiranu tehniku ignoriranja svega što moj mozak percipira kao živciranje...nisam je baš usavršio, ali idem prema tome.... Prema tome zasad skoro pa ništa, ustvari da proširimo temu, općenito se ne živciram skoro zbog ničega... Smatram da je to najbolji lijek za psihu...to naučiti... Prema tome, ljudi dragi, radite u svojim životima što hoćete, skidajte se goli, budite zločesti, varajte muževe, žene, cure, momke, poslovne partnere, firmu, kradite, lažite, jedite masnu hranu, previše pijte....dok se ne dirate (direktno) mog svijeta ja to ne primjećujem... ![]() Malo sam odluta, jelda? A kod žena me najviše živcira kad moraš u šoping s njom....ajme majko, čekaš ko budala neka, nervozan cili, to mi je isto ko kad, naprimjer, čekaš u menzi ili autobus šta pola sata ne dolazi....ajme majko ....i taman pomisliš da je gotovo, kad eto ti neki novi dućan....![]() A onda ona ništa ne kupi, ništa joj se ne sviđa...OMG!!!!
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #97 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
Za nas se govori da neznamo čitati "vaše" signale, e pa odgovor 'nitko' je zapravo uljepšanica od 'kaj te boli qrac' Citat:
Citat:
I na takva pitanja bi te baš namjerno odveo u high tech dućan i pitao te da pročitaš karakteristike biločega i kažeš mi svoje mišljenje koje isto tako uglavnom nebi uvažio. Koja zabava ![]() Citat:
![]() | ||||
| | |
| | #98 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena najbolja stvar u temi mi je to sto su zene izblatile svoj rod 3x vise nego muskarci ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

opet moram nešto reći, sa ženama je puno teže raditi (trenutna situacija na poslu
), ona neka sujeta, ljubomora, ja to zovem ''jangija'', ali eto 

....i taman pomisliš da je gotovo, kad eto ti neki novi dućan....