Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; ma daj, koja ti to ne da? ajd molim te. pa ak i ne da, ti gledaš, jel tak? prema ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-08, 14:57   #91 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,389
Moneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auruMoneypenny ima spektakularnu auru
Re: Što nas najviše živcira kod žena

ma daj, koja ti to ne da?
ajd molim te. pa ak i ne da, ti gledaš, jel tak?
prema tome to ne ubrajam u mane, nikako.
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 15:02   #92 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,456
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
znas, to nije lepo od tebe!
ma znammm, nisam se smjela izletit sa takvom informacijom u javnost

ON:
opet moram nešto reći, sa ženama je puno teže raditi (trenutna situacija na poslu), ona neka sujeta, ljubomora, ja to zovem ''jangija'', ali eto
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 15:05   #93 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,483
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

tacno, samo da mi zena ne bude shef, sve ostalo moze!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 04:19   #94 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,079
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

to kaj ne znam kaj nekad misle
dropa99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 05:08   #95 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,400
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
kad odmjeravaju neke ženske koje obuku npr kratku suknjicu pa kolutaju očima na to (to mi tak ide na kurac.... kad vidim da to neko radi steram ga u kurac),
I mene to zivcira.... I slazem se sa vecinom tvog posta opcenito. Ali .........
Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
kad ne znaju kako bi privukle pozornost na sebe pa skidaju majice u javnosti ili izbacuju sise ili guzice
Pretpostavljam da mislis na kratke hlace, dekolte, jako kratke minice i to(jer jos nisam vidila da se netko doslovno skida u javnosti). Znaci i ti kolutas ocima na to...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 09:23   #96 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Naučio sam sofisticiranu tehniku ignoriranja svega što moj mozak percipira kao živciranje...nisam je baš usavršio, ali idem prema tome.... Prema tome zasad skoro pa ništa, ustvari da proširimo temu, općenito se ne živciram skoro zbog ničega... Smatram da je to najbolji lijek za psihu...to naučiti...

Prema tome, ljudi dragi, radite u svojim životima što hoćete, skidajte se goli, budite zločesti, varajte muževe, žene, cure, momke, poslovne partnere, firmu, kradite, lažite, jedite masnu hranu, previše pijte....dok se ne dirate (direktno) mog svijeta ja to ne primjećujem...

Malo sam odluta, jelda?

A kod žena me najviše živcira kad moraš u šoping s njom....ajme majko, čekaš ko budala neka, nervozan cili, to mi je isto ko kad, naprimjer, čekaš u menzi ili autobus šta pola sata ne dolazi....ajme majko....i taman pomisliš da je gotovo, kad eto ti neki novi dućan....

A onda ona ništa ne kupi, ništa joj se ne sviđa...OMG!!!!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 10:46   #97 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
1.potreba da o svemu raspravljaju, pitanje tko je to zvao?
Citat:
Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
jebate, uvijek isto. pa šta je teško reći : zvao je taj i taj oće to i to?
Jest, kaj je teško da sama digneš slušalicu?

Za nas se govori da neznamo čitati "vaše" signale, e pa odgovor 'nitko' je zapravo uljepšanica od 'kaj te boli qrac'
Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
2. koja se torbica tebi svida? 1.nisam peder2. neznam 3.koju god uzmes svejedno mi je
Citat:
druga stvar: ak te pitam , odgovori. da/ne pitalica. jesi mutav, gluh glup, koji ti je k..? aha..samo nezainteresiran. ok. onda.
Da je tako bitno moje mišljenje, ako bih rekao ne sviđa mi se, odmah i brez prepirki bi odbacila mogućnost da si kupiš tu torbicu, pošto znamo da to nećeš napraviti onda zapravo moje mišljenje nije bitno, tako da ne trebaš postavljati glupa pitanja.

I na takva pitanja bi te baš namjerno odveo u high tech dućan i pitao te da pročitaš karakteristike biločega i kažeš mi svoje mišljenje koje isto tako uglavnom nebi uvažio.

Koja zabava
Citat:
eto samo minimalan trud je dovoljan da se izbjegnu takve nesuglasice. ali mi - ni - ma - lan.
jebiga, vama je i to teško.
Ne, već na tako jednostavan odgovor da/ne dolazi još 500000000 sličnih pitalica od kojih je uglavnom prva 'zašto', pošto naše mišljenje u tom pogledu (torbica i ostalih gluposti) nije bitno, stvarno je nepotrebno ulaziti u tu raspravu, a to kaj nemreš tako jednostavnu logiku shvatiti, nismo mi krivi.
Citat:
vama je sve komplicirano jer ste površni
Ne, naime razlikovanje redundantne informacije iz skupa informacija nije površnost, suprotno od toga, dakle nerazlikovanje redundantne informacije iz skupa informacija je površno, dakle tvoja pretpostavka je kriva
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 15:56   #98 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,057
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke

Prema tome, ljudi dragi, radite u svojim životima što hoćete, skidajte se goli, budite zločesti, varajte muževe, žene, cure, momke, poslovne partnere, firmu, kradite, lažite, jedite masnu hranu, previše pijte....dok se ne dirate (direktno) mog svijeta ja to ne primjećujem...
Najbolji odgovor
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 16:00   #99 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,976
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

najbolja stvar u temi mi je to sto su zene izblatile svoj rod 3x vise nego muskarci

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 16:05   #100 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja nisam... ali mislim da je to žalosno.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114