| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Zato jer žene ne gledaju očima svoj spol kao što mi gledamo. One prepoznaju muljatorice a mi ne... mi samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što nas najviše živcira kod žena Zato jer žene ne gledaju očima svoj spol kao što mi gledamo. One prepoznaju muljatorice a mi ne... mi samo vidimo par stvari: sise, guzu a dok vidimo um bude kasno. Al' svejedno ne valja blatiti svoje ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #102 (permalink) |
| charolastra | Re: Što nas najviše živcira kod žena vjeruju krivim ljudima i nestalne su
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
već pojedine ženske kolutaju očima kad mene il neku žensku vide u suknji a drugi vikend ih vidim također u suknji,pa mi nije jasno koji kurac kolutaju očima... ja sam vidila da se neko doslovno skida u javnosti,ženska se počela skidat,bilo je grozno ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Što nas najviše živcira kod žena
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 708
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena normalno je da muškarce živciraju žene i obratno, jer muškarac i žena su dva totalno različita bića. ja sam cura, al živciraju me izjave da su muškarci površni/glupi/nepouzdani; ružno je tako govorit - ima takvih muškaraca, al bome ima i puno takvih žena. kad su se muški međusobno ogovarali? kad je muško prijateljstvo puklo zbog gluposti? kad je muškarac od muhe radio slona? muškarci su jednostavna, spontana bića; mogle bi se i žene malo opustit, i sve bi bilo bolje.. život nije toliko kompliciran.. ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Sa ženama je grozno raditi, tj. sa prevelikom koncentracijom esterogena na jednom mjestu ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.