Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Zato jer žene ne gledaju očima svoj spol kao što mi gledamo. One prepoznaju muljatorice a mi ne... mi samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-08, 15:06   #101 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Što nas najviše živcira kod žena

Zato jer žene ne gledaju očima svoj spol kao što mi gledamo. One prepoznaju muljatorice a mi ne... mi samo vidimo par stvari: sise, guzu a dok vidimo um bude kasno. Al' svejedno ne valja blatiti svoje
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 18:40   #102 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

vjeruju krivim ljudima i nestalne su

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 11:36   #103 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,622
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Pretpostavljam da mislis na kratke hlace, dekolte, jako kratke minice i to(jer jos nisam vidila da se netko doslovno skida u javnosti). Znaci i ti kolutas ocima na to...
ne mislim na to.. to nosim i ja... skoro uvijek vikendom sam tako obućena... i ne kulutam očima kad vidim žensku koja je tak obučena...
već pojedine ženske kolutaju očima kad mene il neku žensku vide u suknji a drugi vikend ih vidim također u suknji,pa mi nije jasno koji kurac kolutaju očima...
ja sam vidila da se neko doslovno skida u javnosti,ženska se počela skidat,bilo je grozno
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:52   #104 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,873
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Što su komplicirane i zavidne
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 16:56   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 101
mjuve29 se izdvaja iz mase

kad glume frajerice
mjuve29 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 16:58   #106 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,392
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: mjuve29 Pogledaj Poruke
kad glume frajerice
kad glume frajere
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 17:00   #107 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kad te odjebu zbog...tam nekog..i samo ti kazhe.. dodji po svoje stvari..

a kaje..

a znash kad ti dodje i paci smrdljive carape na glavu a ti mrtav pijan spavash
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 22:57   #108 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 708
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

normalno je da muškarce živciraju žene i obratno, jer muškarac i žena su dva totalno različita bića.
ja sam cura, al živciraju me izjave da su muškarci površni/glupi/nepouzdani; ružno je tako govorit - ima takvih muškaraca, al bome ima i puno takvih žena.

kad su se muški međusobno ogovarali? kad je muško prijateljstvo puklo zbog gluposti? kad je muškarac od muhe radio slona?

muškarci su jednostavna, spontana bića; mogle bi se i žene malo opustit, i sve bi bilo bolje..
život nije toliko kompliciran..
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:03   #109 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,576
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sa ženama je grozno raditi, tj. sa prevelikom koncentracijom esterogena na jednom mjestu
Odgovori sa citatom
Star 29-05-08, 23:07   #110 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 708
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

uh uh uhh...koljačina
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114