| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Jedna cura je to radila na 1. godini faxa. I nije mi čak cura bila nego je ti bila kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što nas najviše živcira kod žena Jedna cura je to radila na 1. godini faxa. I nije mi čak cura bila nego je ti bila kod nas par dana. Neka cimerova prijateljica... i skužili smo da nešto nije oke... kad ono ulošci sve zaštopali. Jupi.....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
Ja se već pobojala da će zato dečko pobjeći od mene!!! | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena evo jedna misao o generaliziranju... nadam se da će vas nasmijati jer je i treba shvatiti kao šalu ![]() Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar to nije malo previše iskustva? EDIT: pa ovo je moj 7000 post ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! Zadnji Uredio fat_boy_slim : 21-05-08 u 09:25. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena ja samo tvrdim da je princip svih muškaraca isti a ostalo su nijanse.![]() edit: čestitke na 7000 ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena nijanse kao da li mu je zakrivljen u desno ili u lijevo ili ravan kao koplje ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što nas najviše živcira kod žena dorina nazalost ili nasrecu varas se i to grdno... razliciti su muskarci, razliciti principi i sve...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena To se ne govori javno kako stoji ![]() A stari moj, ja sam toliko razočarana u vaš muški rod da nemogu trenutačno smisliti neku pozitivnu rečenicu za vas... ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što nas najviše živcira kod žena ma 100% mozes ![]() ja se kladin da mos bar jednu ![]() hehe bit ce bolje, ajde i ja san malo razocaran u bivsu, al ne mislim opet da su sve zene takve ![]() , bit ce bolje
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #49 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
![]() Ne, nemogu ![]() Floskula ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Što nas najviše živcira kod žena onda idi igrat za svoju momcad ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:51.

Ja se već pobojala da će zato dečko pobjeći od mene!!!

ja samo tvrdim da je princip svih muškaraca isti a ostalo su nijanse.

, bit ce bolje