| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Daj moliš me.. šta? Ni ja se baš nisam oduševio u ženskom rodu, ali nećeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
Moli se samo Bogu ![]() Princip je u svakome rodu isti i sve ostalo su nijanse, a tih nijansa ima puno, puno, puno. Naravno da nisu svi isti - neki su plavi, crni, smeđi, crveni; plavih, smeđih, zelenih, crnih očiju; visoki, niski; debeli, mršavi... Jako mi je žao kaj su tebi moji postovi bezveze. Evo, samo tebi za ljubav postat ću cvjetasta (optimistična), kad išla u grad budem si kupila pink naočale i ostalo kaj mi treba za pozitivan protok energije. ![]() A postoji i druga opcija, jednostavno preskoči ono kaj ti je bezveze ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 23-05-08 u 10:18. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
![]() masaže, njegovanje kremama, onda provjerava da li su ostali dijelovi tijela ''zaslužili'' da idu na neko od uljepšavanja, težak je to posao ...ON: kod žena me živcira- sad moram nešto ispalit da me ne kritikuju da kidam na lijevo s teme , kod žena me živcira, kod žena me živcira- brate mili kad pođu pričat na kavi o kuhanju, o izbjeljivanju mrlja, tj. kad nakon nekog vremena zaborave na bilo koji način života osim glupog kućanskog koji ih na kraju odvede u depru, lakše ili teže vrste...još nešto:ja nemam pojma o kuhanju, pa kad moje udate legice pođu o tome, vjerojatno se uzvrpolji zavist u meni, jer ne znam... (ne znam vam ni ponovit šta one ispričaju)... | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Banned | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
živcira me i to što neke cure samo znaju pričat o kozmetici -znači gavna i jedina tema razgovora im je "izašla je ova/ona maskara,ovaj/onaj ruž..." ja umrem od dosade vječito slušat kak neko priča o maskarama... živcira me i kad neke cure ne žele biti u društvu s osobama mlađim od 25 godina a one npr imaju 19.... to je tak bezveze...ak se još nečeg sjetim,napišem ![]() | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena živcira me kad pričam s nekom ženskom, a ona mi očurinama pritražuje cilo lice...uhh...ili kad s mržnjom komentira curu koju nije nikad ni upoznala ![]() i mrzim kad ženska u kafiću sidne, prikriži noge i odmjerava od glave do pete svaku žensku s nekim bitchy pogledom.....aaaaaa!! UBIT!
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #88 (permalink) | ||||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Citat:
![]() Citat:
smaraju, brate, ko neke zenice! Sta mene briga sta je neko radio po kuci! jos kad detaljno pocne da nabraja i opisuje, muka mi dodje!Citat:
i mene, ludim od toga, iako propratim sve sto izadje na trzistu, i skoro sam cosmetics maniac, al' od takvih dvosatnih naglabanja dize mi se kosa na glavi, da mi ni jedno kozmeticko sredstvo vishe ne moze popraviti frizuru! ![]() Citat:
...a, ima i onih iskomplexiranih svojom tezinom, pa te stalno pitaju: 'jesi li se to udebljala', ajde da jesi, ali svaki put...dospela bi do 200 kg! Retko koja zadovoljna sobom i recimo lepa, ce negativno komentarisati izgled drugih zena!!!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | ||||
| | |
| | #89 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što nas najviše živcira kod žena Evo nesto zanimljivo: MALO HEMIJE Hemijska analiza zene: Element: zena Simbol: Ze Pronasao: Adam Atomska tezina: optimalna 54 kg, ali varira od 40-200 kg Ucestalost elementa: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama! Fizicke osobine: -povrsina obicno presvucena namazom u boji -prokljuca odjednom, mrzne bez razloga -topi se ako se primeni odgovarajuci postupak -neukusna je ako se pogresno proba -element se retko nalazi u devicanski cistom stanju -viche ako se primeni pritisak na pravo mesto Hemijske osobine: -lako se jedini sa zlatom, srebrom i drugim skupim plemenitim metalima i kamenjem -apsorbuje velike kolicine skupih materijala -moze da explodira iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga -ne rastvara se u vodi, ali joj se aktivnost znatno uveca ako se natopi alkoholom -najefikasniji poznati element za smanjivanje kolicine novca koji covek ima Najcesca upotreba: -pre svega kao ukras, narocito u skupim sportskim automobilima -odlican medikament za relaksaciju -vrlo efikasno sredstvo za ciscenje Izvrseni opiti: -pocrveni kada se zatekne bez ambalaze -pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka Opasnosti: -veoma opasan element, osim u rukama strucnjaka -ilegalno je imati vishe od jedne, mada se moze posedovati i vishe, pod uslovom da se drze na razlicitim lokacijama, sve dok elementi ne dodju u direktan kontakt jedan sa drugim!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

sad moram nešto ispalit da me ne kritikuju da kidam na lijevo s teme 
smaraju, brate, ko neke zenice! Sta mene briga sta je neko radio po kuci! jos kad detaljno pocne da nabraja i opisuje, muka mi dodje!