Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što nas najviše živcira kod žena u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Daj moliš me.. šta? Ni ja se baš nisam oduševio u ženskom rodu, ali nećeš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-08, 10:16   #81 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,057
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Što nas najviše živcira kod žena

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Daj moliš me.. šta?

Ni ja se baš nisam oduševio u ženskom rodu, ali nećeš vidjeti da ću napisati post koji kao tvoj, sav zrači pesimizmom i negativnom energijom, u kojem će pisati kako su sve ženske iste.. ili sve žensko ima isti princip, ostalo su nijanse... kao što ti pišeš non stop.

to mi je bezveze.

Daj malo optimizma
Ne molim te ništa. To se tako kaže. A ja i nevolim moliti druge.

Moli se samo Bogu

Princip
je u svakome rodu isti i sve ostalo su nijanse, a tih nijansa ima puno, puno, puno.
Naravno da nisu svi isti - neki su plavi, crni, smeđi, crveni; plavih, smeđih, zelenih, crnih očiju; visoki, niski; debeli, mršavi...

Jako mi je žao kaj su tebi moji postovi bezveze. Evo, samo tebi za ljubav postat ću cvjetasta (optimistična), kad išla u grad budem si kupila pink naočale i ostalo kaj mi treba za pozitivan protok energije.

A postoji i druga opcija, jednostavno preskoči ono kaj ti je bezveze

Zadnji Uredio dorina : 23-05-08 u 10:18.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 10:28   #82 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Neukrotiva, odličan post. sve više mi se sviđaš. šta se to promjenilo kod tebe. Ako ovako nastaviš, postaćeš mi forumašica br.!. A nisam te smislit mogao
kod mene se nije ništa promijenulo,taka sam kaka sam,,,
i to je moje razmišljanje oduvijek bilo a nadam se i bit će...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 10:54   #83 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,456
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Sta ti imas protiv sisatih plavusha?
Shala
Citat:
Ja nemam ništa protiv. To bi bila diskriminacija po boji kose
Dar 1 odgovara: ''Nemam ništa protiv, naprotiv imam nešto za njih ''

Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 11:23   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,671
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Dar 1 odgovara: ''Nemam ništa protiv, naprotiv imam nešto za njih ''

Kaj...kaj...da nije kupon s popustom za operativni zahvat smanjenja grudi
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 11:32   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,456
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Kaj...kaj...da nije kupon s popustom za operativni zahvat smanjenja grudi
Neee, on je prikriveni medicinski brat koji je obučen za postoperacijsku njegu dotičnih dama

masaže, njegovanje kremama, onda provjerava da li su ostali dijelovi tijela ''zaslužili'' da idu na neko od uljepšavanja, težak je to posao ...

ON: kod žena me živcira- sad moram nešto ispalit da me ne kritikuju da kidam na lijevo s teme , kod žena me živcira, kod žena me živcira- brate mili kad pođu pričat na kavi o kuhanju, o izbjeljivanju mrlja, tj. kad nakon nekog vremena zaborave na bilo koji način života osim glupog kućanskog koji ih na kraju odvede u depru, lakše ili teže vrste...

još nešto:ja nemam pojma o kuhanju, pa kad moje udate legice pođu o tome, vjerojatno se uzvrpolji zavist u meni, jer ne znam... (ne znam vam ni ponovit šta one ispričaju)...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 12:11   #86 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
sad ću napisat šta mene opčenito nervira kod pripadnica mog spola.....
...kad su ljubomorne na izgled/odjeću/popularnost... drugih žena,kad su zavidne,pokvarene,tračave,kad ne znaju kako bi privukle pozornost na sebe pa skidaju majice u javnosti ili izbacuju sise ili guzice,kad diraju tuđe dečke,kad kopiraju druge cure u odjeći ili šminkanju il pokušavaju pokupit tuđe "ja",kad omalovažavaju/šprdaju/podcijenjuju ostale cure koje su 100 puta ljepše/zgodnije/ispravnije od njih,kad npr prekinu s dečkom pa se kao idu rezat ili piju tablete il govore da će se ubit,kad se jebu s kim i di god skinu tj.kad su drolje,kad odmjeravaju neke ženske koje obuku npr kratku suknjicu pa kolutaju očima na to (to mi tak ide na kurac.... kad vidim da to neko radi steram ga u kurac),kad su sponzoruše-tj kad budu s nekim kretenom koji na niš ne liči i uz to je glup ko kurac samo zato jel tip ima para i auto... kad seru i brane svojim dečkima da popiju a one loču svako malo,kad se ponašaju neprirodno i mjenjaju sebe radi drugih, kad npr nađu dečka i odjebu sve legice radi tipa... ak se sjetim još nečeg napišem...
uz to me još i živcira kad se prave da su najpametnije na svijetu,kad izađu na cugu i na cugi se ni jednom ne nasmiju,nego samo onako strogo i uštogljeno sjede,u jednoj ruci drže cigaru a u drugoj šalicu kave il šta već piju i onda šute ko da im je maca popala jezik...
živcira me i to što neke cure samo znaju pričat o kozmetici -znači gavna i jedina tema razgovora im je "izašla je ova/ona maskara,ovaj/onaj ruž..." ja umrem od dosade vječito slušat kak neko priča o maskarama...
živcira me i kad neke cure ne žele biti u društvu s osobama mlađim od 25 godina a one npr imaju 19.... to je tak bezveze...ak se još nečeg sjetim,napišem
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 13:36   #87 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 711
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

živcira me kad pričam s nekom ženskom, a ona mi očurinama pritražuje cilo lice...uhh...ili kad s mržnjom komentira curu koju nije nikad ni upoznala
i mrzim kad ženska u kafiću sidne, prikriži noge i odmjerava od glave do pete svaku žensku s nekim bitchy pogledom.....aaaaaa!! UBIT!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 14:05   #88 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,483
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Neee, on je prikriveni medicinski brat koji je obučen za postoperacijsku njegu dotičnih dama

masaže, njegovanje kremama, onda provjerava da li su ostali dijelovi tijela ''zaslužili'' da idu na neko od uljepšavanja, težak je to posao ...
znas, to nije lepo od tebe!

Citat:
brate mili kad pođu pričat na kavi o kuhanju, o izbjeljivanju mrlja, tj. kad nakon nekog vremena zaborave na bilo koji način života osim glupog kućanskog koji ih na kraju odvede u depru, lakše ili teže vrste...
smaraju, brate, ko neke zenice! Sta mene briga sta je neko radio po kuci! jos kad detaljno pocne da nabraja i opisuje, muka mi dodje!

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
živcira me i to što neke cure samo znaju pričat o kozmetici -znači gavna i jedina tema razgovora im je "izašla je ova/ona maskara,ovaj/onaj ruž..." ja umrem od dosade vječito slušat kak neko priča o maskarama...
i mene, ludim od toga, iako propratim sve sto izadje na trzistu, i skoro sam cosmetics maniac, al' od takvih dvosatnih naglabanja dize mi se kosa na glavi, da mi ni jedno kozmeticko sredstvo vishe ne moze popraviti frizuru!

Citat:
Pravi autor: jolie_18 Pogledaj Poruke
živcira me kad pričam s nekom ženskom, a ona mi očurinama pritražuje cilo lice...uhh...ili kad s mržnjom komentira curu koju nije nikad ni upoznala
i mrzim kad ženska u kafiću sidne, prikriži noge i odmjerava od glave do pete svaku žensku s nekim bitchy pogledom.....aaaaaa!! UBIT!
ma, nek' gledaju gde hoce, to govori vishe o njima nego o tebi, sve dok ne pocnu da smaraju: 'jao, zasto ne probas tu i tu farbu za kosu, bice ti bolja boja; kad ces farbati kosu, a zasto ovo ne uradis ovako'...e to mi takodje kvari frizuru! ...a, ima i onih iskomplexiranih svojom tezinom, pa te stalno pitaju: 'jesi li se to udebljala', ajde da jesi, ali svaki put...dospela bi do 200 kg! Retko koja zadovoljna sobom i recimo lepa, ce negativno komentarisati izgled drugih zena!!!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 14:36   #89 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,483
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Evo nesto zanimljivo:

MALO HEMIJE
Hemijska analiza zene:
Element: zena
Simbol: Ze
Pronasao: Adam
Atomska tezina: optimalna 54 kg, ali varira od 40-200 kg
Ucestalost elementa: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama!

Fizicke osobine:
-povrsina obicno presvucena namazom u boji
-prokljuca odjednom, mrzne bez razloga
-topi se ako se primeni odgovarajuci postupak
-neukusna je ako se pogresno proba
-element se retko nalazi u devicanski cistom stanju
-viche ako se primeni pritisak na pravo mesto

Hemijske osobine:
-lako se jedini sa zlatom, srebrom i drugim skupim plemenitim metalima i kamenjem
-apsorbuje velike kolicine skupih materijala
-moze da explodira iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga
-ne rastvara se u vodi, ali joj se aktivnost znatno uveca ako se natopi alkoholom
-najefikasniji poznati element za smanjivanje kolicine novca koji covek ima

Najcesca upotreba:
-pre svega kao ukras, narocito u skupim sportskim automobilima
-odlican medikament za relaksaciju
-vrlo efikasno sredstvo za ciscenje

Izvrseni opiti:
-pocrveni kada se zatekne bez ambalaze
-pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka

Opasnosti:
-veoma opasan element, osim u rukama strucnjaka
-ilegalno je imati vishe od jedne, mada se moze posedovati i vishe, pod uslovom da se drze na razlicitim lokacijama, sve dok elementi ne dodju u direktan kontakt jedan sa drugim!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-08, 14:54   #90 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,261
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

dok ti nedaju da gledash šveđu... pa kaj su ljubomorne..zakaj
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114