| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što prvo opažate na ženi? u Društvo forumu; Ja prvo pogledam koju odjeću (marke) ima na sebi ... ako ima siromašnu robu onda mi se ne isplati trudit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Ja prvo pogledam koju odjeću (marke) ima na sebi ... ako ima siromašnu robu onda mi se ne isplati trudit oko nje , a ako ima marke i skupu robu .... oko nje se isplati potrudit. ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
Šta češ ponudit toj koja ima love, jel lovašica te neće osim ako nisi prezgodan ili prebogat, a u tvom slučaju... (jesi gadan bog te jebo isssssisssss), dođi na party.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
...Pa ja jesam prezgodan i prebogat!!!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
... da je ovo izjavila neka cura sa foruma onda bi je odmah nazvali sponzorušom al ti si ipak muško pa nikom ništa | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
Ako je neko lijep i zgodan, onda je lijep u svačem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: opazate, prvo, sto, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 22:42 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

(jesi gadan bog te jebo isssssisssss), dođi na party.

... da je ovo izjavila neka cura sa foruma onda bi je odmah nazvali sponzorušom al ti si ipak muško pa nikom ništa