| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što prvo opažate na ženi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MATILDA Naravno da izgled može prevariti, ali stil odjevanja već mnogo govori o čovjeku. Da li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
Pa to su tri potpuno različita tipa osoba. Ne želim ni jednom od ovih tipova davati prednost, ali ne vjerujem da ih ti ne karakteriziraš na sličan način. Pretpostavljam da se nismo razumjeli. Zadnji Uredio MATILDA : 05-05-06 u 12:59. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Što prvo opažate na ženi? meni puno govori stil odijevanja,i među prvim stvarima to vidim,ako je npr obučena "moderno" ko da sluša narodnjake,neću se okrenut sigurno,"najbolji" su mi oni svjetlucavi srebrni i zlatni široki kaiševi sa karikama i pičkom materinom koji tak smrde na "pevaljke" da mi to totalni repelant. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 05-05-06 u 13:06. |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
Mislim - uočim odjeću ako je, npr., totalno neprimjerena mjestu i vremenu u kojem se žena nalazi. Na primjer, ako je obučena u večernju haljinu i visoke pete a sjedi ujutro na kafici na rivi ili čini spizu na pazaru (u prevodu - kupuje namirnice na tržnici); ili na primjer u tuti i patikama (trenirci i tenisicama) navečer u nekom kafiću ili klubu... Također primjetim kada žena nosi nešto što joj uopće ne stoji, što joj naglašava nedostatke...npr. niska i deblja ženska sa kratkim nogama u turbo-miniću dopičnjaku, ili žena-daska u dekolteu do struka...Dakle, uočavam takve ekstreme. A inače mi uopće nije bitno kako je žena obučena i što nosi, i apsolutno sam indiferentan prema "stilovima odijevanja". Neka nosi miniće, hlače, majice, košulje, haljine, ma može i astronautski skafander ili ronilačko odijelo - bitno je da je primjereno, da joj lijepo stoji i da je čisto i uredno. Eto. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| 4nick8or | Citat:
bil ti izašla sa nekim ko si spari ljubičaste hlače i zeleni sako ili majcu,ili ima fleke po sebi,ne seri. to što ti izjavljuješ nije površno nego čisto licemjerje.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio eowyn : 05-05-06 u 18:47. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? Citat:
Hej hej hej... Orhidejo! Ženo!! Ili možda cvijete?! ![]() Pročitaj malo cijeli post prije nego što takvo nešto ispališ. Kao prvo, i ja sam rekao da je procjenjivanje ljudi prema stilu odijevanja površno (pogledaj početak mog posta, druga rečenica, prvi red). Kao drugo, odgovarao sam na post uvažene Matilde, koja je izjavila da joj je stil odijevanja bitan pri procjeni nekoga. Kao treće - HEEEEJ!! Naslov topica je "Što prvo opažate na ženi?" Što OPAŽAM!!!Pa ne mogu prvo opazit inteligenciju i osobnost kao žena nije prozborila ni riječ. Opažam ono što se vidi. Get it?? Ohladi malo, smiri doživljaj... ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-07-05
Poruka: 61
![]() | Re: Što prvo opažate na ženi? gledam facu, ako je okrenuta prema meni naravno, ako ne onda ono sto mi preostaje (guza), inace volim vidjeti lijepu kosu, posebno kovrčavu tipa monika kravić ili tako nešto pa se mogu i zbog toga okrenuti za ženom |
| | |
![]() |
| Tagovi: opazate, prvo, sto, zeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.