| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi što vas je otac podučio o sexu? u Društvo forumu; isto ništa i meni je bolje što nije ništ rekao u vezi toga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vas je otac podučio o sexu? Još u osnovnoj školi (valjda do 4 razreda, nesječam se), na sistematskom su skužili da nemogu prevuć kožicu preko glavića i rekli da moram na operaciju. Ja pitam tatu zašto? Kaže on: Znat češ kad budeš stariji. To je sve što smo ikad pričali o nečem vezanom za sex, ali je bio u pravu sad znam. ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: što vas je otac podučio o sexu? Nista sve san sazna od prijatelja interneta itd... uglavnom "sam se snađi" i glupo je malo razgovarati sa starim o tim stvarima Virujen da ce se moja dica sama snaci (kad ih budem ima i ako) kao i ja
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude Zadnji Uredio File zd : 18-02-08 u 14:32. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: što vas je otac podučio o sexu? @ dar1: a što misliš, kako treba? ![]() Ja sve razmišljam... možda bi bilo najbolje da kad sam napunio 18.g. da mi je trebao dati 100DM i odvest u javnu kuću na instrukcije kod profesionalki?! ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: što vas je otac podučio o sexu? ma kakvi...dijelom kaj postoje sourcevi koji nam to na pladnju daju....tak da, napredan sam ja....znam skoro sve kaj se more znati...nema meni ko kaj vise govorit o tome....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: što vas je otac podučio o sexu? a koga su starci uopće podučili o seksu išta??? to su sve ljudi rođeni 40-ih i 50-ih godina kad je sex bio još uvijek veliki tabu i jednostavno se srame sa svojom djecom razgovarati o tome. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: što vas je otac podučio o sexu? nisu ni javne kuće više mjesta zaraze, pa valjda znam što govorim ![]() a što vi koji ste roditelji, što vi govorite svojoj djeci? ![]() mislim da je to i dalje tabu tema.
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:10.

Kosovo Država!