| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što vas najviše nervira kod žena? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri pa imaš opciju šoping s njima to je stvarno traumatično iskustvo, al ja sam ipak odabrao ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Što vas najviše nervira? | |||
| neiskrene suze samo da bi se mi osjećali loše | | 6 | 20.00% |
| vječito ispitivanje da li je debela | | 9 | 30.00% |
| šoping zajedno s njima | | 4 | 13.33% |
| pričanja o bivšem samo da pobude ljubomoru | | 2 | 6.67% |
| nešto drugo ... | | 8 | 26.67% |
| ništa me ne nervira | | 1 | 3.33% |
| Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše nervira kod žena? Sposobnost žene da prikriva svoje stvarno lice često prkosti logici i načinu razmišljanja normalnog čovjeka. Ne znoji se? To je još pouzdaniji znak da laže. Kako se ono kaže: Kako znaš da žena laže? Miče usnama.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše nervira kod žena? Glaso sam za nešto drugo jer nema sve navedeno, a i čeko sam damfiska da kaže jer sam znao da će on to najbolje objasnit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše nervira kod žena? šoping .... popizdim na to.. pa onda dragi dal mi je ova haljina dobra? jesam predebela u njoj? pa onda drugu onda opet vrati tu prvu i opet pita isto (mislim da mi ipak ona najbolje stoji , i onda opet drugu ili neku treću ) i tako unedogled zato više nema boga da me prisili da idem s ženskim osobama u šoping ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše nervira kod žena? nešto drugo ...
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što vas najviše nervira kod žena? Nešto drugo. Živcira me kad masu puta zaobilaze naokolo i ne žele reći zapravo šta ih muči i šta misle nego moraš 5. godina izvlačiti iz njih da ti kaže... Jednostavnije je iskreno reći u čemu je problem i dobro.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-12-07 Lokacija: osijek Godina: 15
Poruka: 13
![]() | Re: Što vas najviše nervira kod žena? Citat:
dalje...iako imam samo 15 godina znam kako je to ići u šoping sa osobom drugog spola....traumatično.....zato ja sa burazom u kupovinu i gotovi za 5 min prvo šta vidiš kupuješ....vidiš koji ti broj odgovara i by-by....a ne gledat jednu te istu stvar u pet različitih trgovina da bi se vratio/la u prvu trgovinu jer je tamo ipak najbolje...heh... a što se debljine tiče na to sam već odavno navikao... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

šta god radila